Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Petre Roman și Silvia Chifiriuc. Femeia pentru care politicianul a părăsit-o pe Mioara Roman este mult mai mică

Ce diferență uriașă de vârstă există între Petre Roman și Silvia Chifiriuc? Puțini ar fi crezut așa ceva. Mioara Roman a fost părăsită pentru ea.
05.08.2023 | 18:00
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Petre Roman si Silvia Chifiriuc Femeia pentru care politicianul a parasito pe Mioara Roman este mult mai mica
Ce diferență uriașă de vârstă există între Petre Roman și Silvia Chifiriuc.Sursă foto: okmagazine.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce diferență uriașă de vârstă există între Petre Roman și Silvia Chifiriuc? Mioara Roman a fost părăsită pentru celebra cântăreață în urmă cu mai bine de un deceniu. De asemenea, relația dintre ea și fostul premier a tot fost discutată la un moment dat.

Ce diferență uriașă de vârstă există între Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Petre Roman și Mioara Roman au divorțat cu ani în urmă. Iar în anul 2009, Petre Roman și Silvia Chifiriuc se căsătoreau. Ea avea doar 37 de ani atunci, însă diferența de vârstă se pare că nu a contat deloc.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce diferență uriașă de vârstă există între Petre Roman și Silvia Chifiriuc? 25 de ani. Iar ce este cel mai interesant e faptul că fostul premier este mai în vârstă chiar și decât soacra sa.

Mai exact, mama cântăreței Silvia Chifiriuc era cu trei ani mai mică decât ginerele său. Menționăm faptul că acum, Silvia Chifiriuc are 50 de ani, în timp ce Petre Roman are 76 de ani.

ADVERTISEMENT

Ce altceva se mai știe despre soția fostului premier? Se pare că înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, Silvia Chifiriuc ar fi avut o relație cu un italian bogat, cu mult mai în vârstă decât ea.

Mama artistei nu a participat la nunta celor doi

Sau cel puțin așa scrie presa mondenă, care precizează că numele acestuia era Giuseppe Madia. Cei doi ar fi fost împreună 12 ani, iar italianul ar fi fost cu 47 de ani mai mare decât artista.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că mama cântăreței nu a fost prezentă la nunta fiicei sale. La acel moment, femeia era internată la spital. Căzuse și și-a luxat piciorul. Iar deși cei doi formau un cuplu de cinci ani atunci, soacra nu își cunoscuse ginerele.

Chiar și așa, ea povestea la un moment dat că se bucură de faptul că fostul premier a intrat în familia lor. De asemenea spera să îl cunoască în toamnă, când urma să aibă loc botezul copilului celor doi.

ADVERTISEMENT

“Nu l-am cunoscut încă pe Petre Roman. Mă bucur că a intrat în familia noastră. Sigur o să-l cunosc la toamnă, la botezul nepoțelului meu”, spunea soacra fostului premier al României la vremea respectivă. Menționăm că aceasta a murit în urmă cu ceva timp, fiind găsită fără suflare în propria casă.

ADVERTISEMENT
Tags: