Life

Ce diferență uriașă de vârstă există între Gabriel Cotabiță și soția sa, Alina. Cântărețul este mult mai mare

Cu câți ani este Gabriel Cotabiță mai mare decât soția lui. Diferența de vârstă dintre ei este una uriașă, dar asta nu i-a împiedicat să se iubească.
20.08.2023 | 07:00
Ce diferenta uriasa de varsta exista intre Gabriel Cotabita si sotia sa Alina Cantaretul este mult mai mare
Ce diferență de vârstă există între Gabriel Cotabiță și soția lui. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Între Gabriel Cotabiță și soția lui diferența de vârstă este una uriașă. Artistul i-ar putea fi tată, dar asta nu îi împiedică să fie fericiți. Alina i-a demonstrat iubirea sa, fiindu-i alături în cele mai grele momente, iar el a răsplătit-o.

Ce diferență de vârstă există între Gabriel Cotabiță și soția lui

Pentru mulți, relația dintre Gabriel Cotabiță și soția lui este una atipică, dar artistul preferă să o descrie ca fiind una modernă. Au început să vorbească după ce Alina i-a scris un mesaj, în calitate de fană ce tocmai fusese la concertul lui.

ADVERTISEMENT

Au păstrat legătura și astfel au ajuns să aibă o relație de 12 ani, fără să-i împiedice măcar faptul că diferența de vârstă dintre ei este una uriașă. Artistul i-ar putea fi tată partenerei sale de viață, fiind cu 27 de ani mai mare decât ea.

Faptul că are doar 39 de ani, în timp ce Gabriel Cotabiță va împlini 67 pe 1 noiembrie 2023, nu a împiedicat-o pe Alina să-i fie alături în cele mai negre momente ale vieții lui, atunci când a fost la un pas de moarte.

ADVERTISEMENT

După un mariaj de 19 ani terminat cu un divorț, nimeni nu și-l mai imagine pe celebrul cântăreț căsătorit pentru a doua oară, însă Alina l-a convins să îmbrace din nou costumul de mire și să-și unească destinele.

Nunta a avut loc în anul 2016, părinți spirituali fiindu-le chiar Delia și Răzvan Munteanu. În ziua cea mare, toți prietenii apropiați le-au fost alături, iar de organizare s-a ocupat chiar fiica lui Gabriel Cotabiță, Eliza.

ADVERTISEMENT

„Mulțumim din suflet tuturor prietenilor care ne-au fost alături în acesta zi plină de emoție pentru noi, cât și acelora care deși nu au fost prezenți s-au gândit la noi și ne-au transmis gândurile lor bune! Sperăm că și de acum înainte să ne fiți aproape pentru că știți că va iubim!”, a scris Gabriel Cotabiță în mediul online, după nunta cu Alina.

Artistul și Alina se gândesc la un moștenitor

Chiar dacă la vârsta lui mulți au grijă de nepoți, Gabriel Cotabiță nu s-ar supăra dacă ar deveni tată pentru a patra oară. În urmă cu ceva timp, Alina- care nu are încă niciun copil, mărturisea că iau în calcul apariția unui moștenitor.

ADVERTISEMENT

„Poarta e deschisă şi vedem cum dă Dumne­zeu. Dacă e să luăm în calcul ultimii doi ani şi perioada din prezent, clar nu. Trebuie să ajun­gem la o stabilitate, după aceea mai vedem”, a declarat Alina în trecut.

ADVERTISEMENT