Life

Gabriel Cotabiță, relație modernă cu soția mai tânără cu 27 de ani. ”E o femeie liberă din toate punctele de vedere”

Gabriel Cotabiță, celebrul interpret de muzică ușoară și pop-rock, are o relație modernă cu soția lui, Alina, care este cu 27 de ani mai tânără.
22.10.2022 | 18:02
Gabriel Cotabita relatie moderna cu sotia mai tanara cu 27 de ani E o femeie libera din toate punctele de vedere
Gabriel Cotabilă și soția, relație fără bariere. ”E liberă”. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabilă este cunoscut atât ca interpret de muzică ușoară și pop-rock, dar și ca prezentator și producător muzical și de televiziune. Este solistul vocal al formației VH2 , dar și fostul component al trupei Holograf.

Gabriel Cotabiță, undă verde soției mai tânără cu 27 de ani

Celebrul solista al trupei VH2 s-a căsătorit pentru prima dată cu Ioana Nagy în 1978, dar după aproximativ 20 de ani, au divorțat. Cei doi au împreună trei fete: Aela Cotabiță, Eliza Cotabiţă, Milena Cotabiţă.

ADVERTISEMENT

Abia în 2016, după alți 20 de ani, Gabriel Cotabiță a luat-o de soție pe Alina Gabriela Munteanu, mai tânără cu 27 de ani. Nașii cuplului au fost Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu.

Cotabiță a declarat în nenumărate rânduri că Alina îi este în primul rând prietenă foarte bună, apoi soție, din acest motiv, spune el, relația lor este una modernă. Iar actul de căsătorie nu le-a schimbat viața deloc în cei șase ani de când și-au unit destinele.

ADVERTISEMENT

Absolut deloc. Nici pe ea, nici pe mine. Şi ea ştie foarte bine asta (…)

Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa.

Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a declarat fostul component al trupei Holograf potrivit Ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiță, un bărbat norocos după ce a văzut moartea cu ochii

Să ne reamintim că în 2015 Gabriel Cotabiță a trecut prin grele încercari din punctul de vedere al sănătății, pentru câteva luni stând în comă. În clipele de coșmar alături i-au fost doar cele trei fiice ale sale și iubita lui, Alina.

Viaţa lui Gabriel Cotabiță a atârnat de un fir de aţă după ce a suferit un stop cardiorespirator. Medicii s-au temut că activitatea cerebrală a fost compromisă în cele zece minute în care inima sa nu a pompat sânge, dar Dumnezeu i-a mai dat o șansă.

ADVERTISEMENT
Tags: