Life

Ce echipă a câștigat prima imunitate de la America Express. Întorsură neașteptată în show

Ce concurenți au câștigat prima imunitate de la America Express. Anunț surprinzător în emisiunea de pe Drumul Soarelui.
24.10.2023 | 11:23
Ce echipa a castigat prima imunitate de la America Express Intorsura neasteptata in show
Ce concurenți au câștigat prima imunitate de la America Express. Anunț surprinzător în emisiunea de pe Drumul Soarelui. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce echipă a câștigat prima imunitate de la America Express. Întorsură neașteptată în show-ul moderat de Irina Fodor. Chiar și concurenții au rămas surprinși de felul în care au decurs lucrurile în ultima ediție.

Ce concurenți au câștigat prima imunitate de la America Express. Anunț surprinzător în emisiunea de pe Drumul Soarelui

Ce concurenți au câștigat prima imunitate de la America Express. Anunț surprinzător în emisiunea de pe Drumul Soarelui. De această dată nu a contat numai ordinea în care au ajuns participanții la prezentatoare, și ci alte lucruri.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor a ținut cont și de obiectele din geantă, precum și de hainele de paisas. Moderatoarea de la Antena 1 a avut o misiune foarte grea, precizând că artista Cleopatra Stratan și Edward Sanda care nu au mai ajuns la capăt.

Ei bine, după o analiză scurtă prima imunitate a ajuns la o echipă puternică, formată din două fete. Mai exact, este vorba de creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu care au încasat un cec în valoare de 100 de dolari.

ADVERTISEMENT

De asemenea, echipa de pe Drumul Soarelui nu a mai trebuit să caute cazare, fiind asigurată de producători. Concurentele din America Express au mai primit mâncare, un duș cu apă caldă, mall, o vacanță și tot ce e mai bun.

Condițiile îndeplinite de concurenți pentru imunitatea de la America Express

Irina Fodor a explicat care au fost condițiile pe care concurenții de la America Express au fost nevoiți să le îndeplinească. Gazda reality show-ului de la Antena 1 a subliniat că valoarea fiecărui obiect este de trei minute.

ADVERTISEMENT

Ultima echipă care a ajuns la moderatoarea emisiunii este cea formată din Iuliana Pepene și Sonia Simionov. Lui Ionuț Rusu și George Tănase le-au lipsit 11 obiecte și au ajuns la linia de finish la ora 16:16.

„Să știți că este o socoteală mai complicată de data asta pentru că așa cum v-am spus și când ne-am văzut, nu a fost vorba doar de ora la care ați ajuns la mine. Este vorba despre obiectele pe care a trebuit să le găsiți.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre felul în care ați fost îmbrăcați. O să vorbim mai întâi despre echipa care nu a ajuns deloc la mine și care a fost transferată în ultimele 30 de minute pentru că era dificil să mai așteptăm.

Se lasă noaptea și voi mai aveți lucruri de făcut. Este vorba despre Cleopatra și Eduard. S-a întâmplat asta cu multe perechi care au ajuns ulterior în frunte, dar lucrurile se schimbă tot timpul în America Express”, a spus Irina Fodor, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT