Life

Doi concurenți, în pericol de eliminare la Survivor 2023. Cine a obținut imunitatea pe 9 mai. Update

Ce se întâmplă la Survivor România în ediția de pe 9 mai 2023? Doi concurenți vor fi propuși spre eliminare în Consiliu.
09.05.2023 | 22:08
Doi concurenti in pericol de eliminare la Survivor 2023 Cine a obtinut imunitatea pe 9 mai Update
Cine câștigă imunitatea la Survivor România pe 9 mai 2023. Foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT
09-05-2023
19:08

Ștefania Stănilă și Andreea Moromete, nominalizate spre eliminare

A venit momentul consiliului de nominalizare. În timp ce Ștefania Stănilă a fost nominalizarea grupului, Andrei Krișan a ales să o voteze pe Moromete. „În primul rând, nu mai simt așa mare blestemul asupra colanului.

Se vede clar că există două tabere în tribul Taino. Nominalizarea mea din această seară este strict strategică, nominalizarea mea este Andreea Moromete”, a spus Andrei Krișan.

09-05-2023
18:37

Andrei Krișan a câștigat jocul pentru imunitate

După ce toate fetele care și-au dorit colanul au ajuns, rând pe rând, pe bancă, duelul final l-au dus Andrei Krișan și Dan Ursa. Cel care a reușit să câștige a fost primul numit, iar Carmen Grebenișan și Ștefania Stănilă l-au aplaudat.

Andreea Moromete a început să plângă, supărată că nici ea, dar nici prietenii săi nu au reușit. Alexandra Porkolab a asigurat-o că nu contează, pentru că vor câștiga la momentul voturilor. 

„La mine funcționează când sunt sub presiune. Exact ca și cu un diamant, cu cât e presiunea mai mare, cu atât strălucește mai mare. Niciodată nu m-am umflat în pene, dar vreau să mă și bucur de aceste momente”, a spus Krișan.  

09-05-2023
17:48

Jocul pentru imunitate a început

Cei șapte concurenți au început lupta pentru colanul de imunitate. Alexandra Ciomag i-a mărturisit lui Daniel Pavel că își dorește să câștige. De asemenea, Ștefania Stănilă a dezvăluit că nu vrea să iasă din concurs fără a ieși măcar o dată învingătoare din acest tip de meci. 

09-05-2023
17:41

Fostele Războinice au pus tunurile și pe Dan Ursa

După ce s-au supărat că Andrei Krișan nu a ales pe nimeni dintre foștii Războinici pentru a împărți recompensa de la ultimul joc, Alexandra Ciomag, Alexandra Porkolab și Andreea Moromete au pus ochii pe Dan Ursa.

Cele trei sunt deranjate de faptul că, din punctul lor de vedere, Ursa încearcă să rămână imparțial pentru a nu avea de pierdut și nu alege cu ce tabără ține. Mai mult, sunt de părere că nici nu își mai dă silința pe traseu ca să nu fie nevoit să facă alegeri și pentru că oricum știe va fi ales de cineva. 

Surprize la Survivor România 2023, în ediția difuzată de Pro TV pe 9 mai. Din ce în ce mai puțini concurenți reușesc să reziste în concurs. Cine va câștiga imunitatea și cine sunt cele două persoane pentru care competiția s-ar putea încheia foarte curând.

Survivor România 2023, ediția din 9 mai. Cine riscă să plece acasă

Spiritele se încing la Survivor România în ediția difuzată pe 9 mai 2023. Doar 7 concurenți au mai rămas în concurs și cu toți caută cea mai bună variantă pentru a-și asigura un loc în marea finală, care se apropie cu pași repezi.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan nu s-a lăsat deloc doborât de scandalurile în care a fost implicat. După ce săptămâna trecută s-a bucurat și de recompense și de imunitate, a început în forță. În emisiunea de luni, 8 mai 2023, a obținut unul dintre cele mai mari premii de până acum.

Le-a ales pe Carmen Grebenișan și pe Ștefania Stănilă, apoi au mers să se plimbe cu mașina. Au avut parte de cazare la hotel și o zi întreagă de distracție cu ATV-urile, departe de agitația insulei Taino.

ADVERTISEMENT

„Am intrat cu mari emoții. Am zis că mereu trebuie să fiu consecvent”, a spus Andrei. „Nu am crezut că o să trecem prin sentimentele astea la Survivor”, a menționat și Carmen după marea aventură.

Și dacă ei s-au distrat din plin, cei rămași în tabăra nu s-au bucurat la fel de tare. Alexandra Porkolab chiar și-a propus să-l învingă pe fostul său prieten la jocuri. „Ziceam să am o super putere și să-l bat pe Krișan”, spune aceasta.

ADVERTISEMENT

Andrei Krișan câștigă jocul de imunitate

Iar o altă membră a tribului Taino vrea cu orice preț să câștige colanul de imunitate. „Vreau să dau startul fetelor. Simt că e ziua când voi avea acel colan”, va spune cineva, conform protv.ro. 

Însă, și de data aceasta, Andrei Krișan este cel care reușește să câștige jocul pentru imunitate. Astfel că, în Consiliul de eliminare, ies scântei. Purtătorul de colan o va propune pe Andreea Moromete spre eliminare, iar nominalizarea de grup va fi Ștefania Stănilă.

ADVERTISEMENT

După cum se cunoaște de, Moromete deține simbolul imunității ascunse, dar, pentru că nu a spus acest lucru de la început, este foarte posibil să nu-l mai poate folosi. Ce se va întâmpla cu ea la Survivor România 2023, rămâne de văzut în ediția de marți, 9 mai 2023.

Cert este, că unul dintre concurenții tribului Taino va trece o concluzie dură în urma nominalizărilor. „Cât de bine a jucat-o. Cel mai pervers, cel mai fals din toată competiția”, este declarația în cauză.

ADVERTISEMENT