Life

Ce etnie are Dana Budeanu. Creatoarea de modă a dezvăluit totul: “Bunica a fost deportată”

Dana Budeanu, mai sinceră ca niciodată cu fanii ei. Vedeta nu s-a mai ascuns și a ales să recunoască ce etnie are, de fapt.
17.02.2024 | 22:05
Ce etnie are Dana Budeanu Creatoarea de moda a dezvaluit totul Bunica a fost deportata
Dana Budeanu vorbește foarte rar despre aspecte din viața personală. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale vedete din România. Deși este prezentă în spațiul public de ani de zile, aceasta a dat lovitura cu emisiunea pe care o prezenta pe Youtube. În momentul de față, Dana are o comunitate impresionantă de fani care îi sunt mereu alături, dar puțini sunt cei care cunosc totul despre ea.

Dana Budeanu, mai sinceră și mai asumată ca niciodată

Dana Budeanu este una dintre vedetele care nu mai are nevoie de prezentări. Sinceritatea ei a ajutat-o să devină imediat vizibilă în spațiul media. Fără să se teamă să spună lucrurilor pe nume, Dana Budeanu a taxat mereu orice gafă făcută de vedete sau de persoane publice.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Dana Budeanu nu a iertat pe nimeni. Cu o sinceritate, de cele mai multe ori dură, vedeta a preferat să își prezinte fără menajamente punctul de vedere. Se pare că asta a ajutat-o să aibă priză la public.

Pe cât de vocală și expansivă este pe plan profesional, pe atât de retrasă este când vine vorba de planul personal. Dana Budeanu nu vorbește aproape deloc despre familia ei, iar momentele în care își menționează fiicele sunt foarte rare.

ADVERTISEMENT

Totuși, din când în când, vedeta mai face excepție de la regulă și își deschide sufletul în fața fanilor. În urmă cu ceva timp, aceasta a ales să vorbească deschis cu urmăritorii ei și a dat din casă detalii pe care nu multă lume le știe.

Vedeta a vorbit deschis despre etnia ei

În urmă cu mai bine de 2 ani, Dana Budeanu a fost extrem de transparentă și a vorbit fără perdea despre etnia ei. Vedeta a intervenit într-un scandal în care a fost implicată Maia Morgenstern. Budeanu i-a luat partea marii actrițe și a vorbit despre un subiect sensibil.

ADVERTISEMENT

Atunci a fost pentru prima dată când Dana Budeanu și-a recunoscut etnia. Prin intermediul acelei postări, fanii ei au aflat că vedeta este de etnie evreiască.

”Din întâmplare sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur.”, a spus Dana Budeanu la acea vreme, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu este destul de rezervată în a deschide astfel de subiecte. Atunci, a fost o excepție și o situație în care a știut că trebuie să ia atitudine. În general, vedete se prezintă în fața publicului cu alte discuții.

Cei care o urmăresc de ani buni pe Dana Budeanu i-au rămas fideli până în prezent. Chiar dacă s-a mutat de pe Youtube pe propria aplicație, Dana se bucură de același succes în rândul fanilor.

ADVERTISEMENT
Tags: