Life

Ce face Anca Țurcașiu pentru a se menține tânără: ”Ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire”

Care este rutina la care apelează Anca Țurcașiu pentru a fi în formă maximă. În felul acesta artista reușește să fie tânără.
07.02.2024 | 09:41
Ce face Anca Turcasiu pentru a se mentine tanara Ajuta pentru a intarzia cat mai mult procesul de imbatranire
Care este rutina la care apelează Anca Țurcașiu pentru a fi în formă maximă. În felul acesta artista reușește să fie tânără. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce face Anca Țurcașiu pentru a se menține tânără. Îndrăgita cântăreață consideră că „ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire”. Care este părerea pe care o are vedeta despre operațiile estetice.

Care este rutina la care apelează Anca Țurcașiu pentru a fi în formă maximă. În felul acesta artista reușește să fie tânără

Care este rutina la care apelează Anca Țurcașiu pentru a fi în formă maximă. În felul acesta artista reușește să fie tânără, în ciuda faptului că datele din buletin arată că are 53 de ani. În realitate, nu simte deloc această vârstă.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață se gândește ca în viitorul apropiat să treacă pragul cabinetelor estetice, însă până atunci se concentrează pe alte aspecte. Este foarte atentă la alimentația echilibrată, dar și la mișcare și somn.

„Mi-ar plăcea să intervin în viitor cu niște proceduri în zonele afectate de trecerea timpului, și mă refer aici, în special, la zona gâtului. Cred că alimentația corectă, somnul și sportul ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire.

ADVERTISEMENT

Mă simt fabulos la 53 de ani! Aproape că nu-mi vine să cred în ce formă maximă a corpului, a minții și a sufletului mă aflu. Cred că nicicând nu am fost mai bine!”, a declarat Anca Țurcașiu pentru publicația viva.ro.

Care sunt viciile pe care le are Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a renunțat la carne, lactate și produse făinoase. Are o alimentație echilibrată pe care o împărtășește adesea cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, dar recunoaște că nu este o persoană perfectă.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă face mult sport, are o siluetă de invidiat, dar și câteva vicii. Cântăreața de muzică ușoară a fost surprinsă de mai multe ori cu țigara în mână, atât în imaginile de pe social media, cât și în spațiul public.

Un alt obicei nesănătos este legat de consumul de alcool. Vedeta bea adesea câte un pahar de vin roșu sec. Solista este conștientă că aceste vicii nu îi fac deloc bine și că ar trebui să fie scoase din rutina sa zilnică.

ADVERTISEMENT

„Am vicii, am mai spus asta. Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate”, a mai spus Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT