Life

Ce face Anca Țurcașiu pentru a se menține tânără: ”Ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire”

Care este rutina la care apelează Anca Țurcașiu pentru a fi în formă maximă. În felul acesta artista reușește să fie tânără.
07.02.2024 | 09:41
Ce face Anca Turcasiu pentru a se mentine tanara Ajuta pentru a intarzia cat mai mult procesul de imbatranire
Care este rutina la care apelează Anca Țurcașiu pentru a fi în formă maximă. În felul acesta artista reușește să fie tânără. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce face Anca Țurcașiu pentru a se menține tânără. Îndrăgita cântăreață consideră că „ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire”. Care este părerea pe care o are vedeta despre operațiile estetice.

Care este rutina la care apelează Anca Țurcașiu pentru a fi în formă maximă. În felul acesta artista reușește să fie tânără

Care este rutina la care apelează Anca Țurcașiu pentru a fi în formă maximă. În felul acesta artista reușește să fie tânără, în ciuda faptului că datele din buletin arată că are 53 de ani. În realitate, nu simte deloc această vârstă.

ADVERTISEMENT

Celebra cântăreață se gândește ca în viitorul apropiat să treacă pragul cabinetelor estetice, însă până atunci se concentrează pe alte aspecte. Este foarte atentă la alimentația echilibrată, dar și la mișcare și somn.

„Mi-ar plăcea să intervin în viitor cu niște proceduri în zonele afectate de trecerea timpului, și mă refer aici, în special, la zona gâtului. Cred că alimentația corectă, somnul și sportul ajută pentru a întârzia cât mai mult procesul de îmbătrânire.

ADVERTISEMENT

Mă simt fabulos la 53 de ani! Aproape că nu-mi vine să cred în ce formă maximă a corpului, a minții și a sufletului mă aflu. Cred că nicicând nu am fost mai bine!”, a declarat Anca Țurcașiu pentru publicația viva.ro.

Care sunt viciile pe care le are Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu a renunțat la carne, lactate și produse făinoase. Are o alimentație echilibrată pe care o împărtășește adesea cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, dar recunoaște că nu este o persoană perfectă.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă face mult sport, are o siluetă de invidiat, dar și câteva vicii. Cântăreața de muzică ușoară a fost surprinsă de mai multe ori cu țigara în mână, atât în imaginile de pe social media, cât și în spațiul public.

Un alt obicei nesănătos este legat de consumul de alcool. Vedeta bea adesea câte un pahar de vin roșu sec. Solista este conștientă că aceste vicii nu îi fac deloc bine și că ar trebui să fie scoase din rutina sa zilnică.

ADVERTISEMENT

„Am vicii, am mai spus asta. Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate”, a mai spus Anca Țurcașiu.

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Legea pensiilor. Articolul care spulberă speranțele pensionarilor
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde