Life

Ce face, în prezent, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. David a fost de multe ori în atenția publicului

În ce relații sunt Luminița Anghel și fiul ei adoptiv. David Pușcaș i-a adus multe acuzații dure mamei sale, apoi a dispărut din peisajul monden
17.01.2024 | 12:06
Ce face in prezent fiul adoptiv al Luminitei Anghel David a fost de multe ori in atentia publicului
În ce relații au rămas Luminița Anghel și fiul ei adoptiv, David Pușcaș. Sursa foto: Facebook, Instagram
ADVERTISEMENT

Luminița Anghel este una dintre artistele care nu mai are nevoie de nicio prezentare. De-a lungul timpului, vedeta a fost destul de discretă cu viața ei privată. Însă, din momentul în care a apărut în lumina reflectoarelor David, fiul ei adoptiv, lucrurile s-au schimbat.

Ce s-a ales de fiul adoptiv al Luminiței Anghel

Luminița Anghel este una dintre vedetele care a muncit din greu pentru cariera sa. De-a lungul vremii, aceasta a pus mereu accentul pe partea profesională și a vrut ca fanii să o aprecieze pentru ceea ce a făcut pe scenă.

ADVERTISEMENT

Luminița Anghel a fost mereu discretă în ceea ce privește detaliile legate de viața ei personală. A considerat că nu este necesar ca fanii să știe tot ce face ea în spatele ușilor închise.

Vedeta a reușit ani buni să stea departe de scandaluri și controverse. Însă, la un moment dat, în atenția publicului a intrat David Pușcaș, fiul său adoptiv. Tânărul nu a mai ținut cont de nimic și a ales să arunce cu replici tăioase la adresa mamei sale.

ADVERTISEMENT

Luminița Anghel și David Pușcaș au trecut prin multe momente tensionate. Relația lor a fost pusă la încercare, mai ales după acuzațiile pe care tânărul i le-a adus artistei. În urmă cu câțiva ani, acesta o acuza pe cântăreață că l-a abandonat și a uitat de el.

David Pușcaș continuă să stârnească controverse în mediul online

Nicio secundă nu s-a pus problema ca Luminița Anghel să fie o mama nepăsătoare. Artista a declarat de multe ori că a ales să ofere ajutor cu o anumită limită, mai ales după ce au existat anumite conflicte cu fiul ei.

ADVERTISEMENT

”David este fiul meu. Nu regret nimic. Eu sunt mama lui. Eu ajut, dar până când? I-am închiriat a cincea garsonieră într-un singur an. Nici cu proprietarii nu se înţelege. Pleacă. Eu trebuie să vin să strâng în urma lui.”, spunea artista în urmă cu ceva timp, potrivit cancan.ro.

David Pușcaș a ales să își trăiască viața după propriile reguli și a acționat mereu pentru propria fericire. Deși își ascunde destul de mult sentimentele, este evident că divorțul Luminiței Anghel de Marcel Pușcaș l-a afectat destul de mult.

ADVERTISEMENT

În continuare, David Pușcaș continuă să fie la fel de activ în lumea mondenă. Chiar dacă nu mai apare pe micile ecrane, rețelele sociale sunt principalul mijloc de comunicare cu fanii lui. Acolo, acesta împărtășește cu toți cele mai importante momente din viața sa.

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel nu s-a schimbat deloc. Îi place să fie la fel de excentric în ceea ce privește stilul vestimentar, iar imaginile postate vorbesc de la sine. Pentru faptul că are curaj să fie asumat până la capăt este foarte apreciat în mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: