Life

Ce face Laura Cosoi după ce Smiley a anunțat nunta cu Gina Pistol: “Nu știu cum va fi”

Ce face Laura Cosoi după ce Smiley, fostul iubit, a anunțat nunta cu Gina Pistol. Actrița se pregătește pentru un nou început.
29.04.2023 | 16:12
Ce face Laura Cosoi dupa ce Smiley a anuntat nunta cu Gina Pistol Nu stiu cum va fi
Ce face Laura Cosoi după ce Smiley a anunțat nunta cu Gina Pistol. Sursa foto: Inbstagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Laura Cosoi le-a dezvăluit fanilor ce planuri are după ce Smiley a anunțat recent nunta cu Gina Pistol. Actrița se pregătește de un proiect important și este foarte entuziasmată.

Ce face Laura Cosoi după ce Smiley a anunțat nunta cu Gina Pistol. Actrița, implicată într-un nou proiect

Actrița și prezentatorul de la Românii au talent s-au despărțit în urmă cu mai bine de un deceniu,. De atunci, amândoi și-au refăcut viețile, alături de alți parteneri.

ADVERTISEMENT

În timp ce fosta actriță din “La Bloc” are trei fiice alături de soțul ei, Curticăpean, cu care este căsătorită din 2015, Smiley a devenit tatăl lui Josephine în 2021, fiica pe care i-a dăruit-o Gina Pistol.

În urmă cu câteva zile, Smiley și Gina Pistol au anunțat că se căsătoresc, iar nunta va avea loc luna viitoare. Cei doi sunt logodiți încă din decembrie 2021. Momentul cererii s-a petrecut acasă, fiind unul simplu, dar pe care nu îl vor uita vreodată.

ADVERTISEMENT

Între timp, fosta iubită a lui Smiley are și ea parte de schimbări importante în viață. De când a devenit mamă, vedeta a luat o pauză de la carieră și s-a dedicat creșterii celor trei fetițe, astfel că acum apare destul de rar pe micile ecrane.

Laura Cosoi est foarte activă pe rețelele sociale, acolo unde postează regulat și își ține fanii la curent în legătură cu ce se întâmplă în viața ei. Vedeta le-a dat internauților o veste care i-a bucurat foarte tare.

ADVERTISEMENT

Înainte să aducă pe lume cel de-al treilea copil, Laura Cosoi s-a declarat pregătită să revină în televiziune. Mai mult, chiar a avut o ofertă pentru a apărea pe micile ecrane. La momentul respectiv, nu a dat mai multe detalii.

Unde va putea fi văzută Laura Cosoi

Deși nu va apărea într-o emisiune prea curând, blondina a anunțat că va juca într-un film. Vedeta recunoaște că nu îi este ușor să se împartă între familie și filmări, dar îi era dor să joace într-un film.

ADVERTISEMENT

Laura Cosoi nu a oferit prea multe detalii despre producție, ci doar că este un film de comedie. De asemenea, filmările vor avea loc pe litoral, la Vama Veche.

“Cât de curând voi începe filmările pentru un lungmetraj, o comedie mai exact. Nu știu cum va fi, ce fac cu copiii, de unde să o apuc, dar oamenii alături de care filmez și cu care voi petrece timp zi și noapte până pe la mijlocul lunii iunie sunt minunați.

Și mă bucur de acest nou început ca un copil care merge pentru prima oară în tabără cu școala. Nu mai spun că filmăm în Vama Veche bună parte din acțiune!”, a scris Laura Cosoi pe Facebook.

ADVERTISEMENT