Life

Ce face Rita Mureșan în ziua când împlinește 50 de ani. Artista este departe de țară: „Petrec de duminică”

Ce face Rita Mureșan în ziua când împlinește 50 de ani. Artista este departe de țară și a spus că petrece încă de duminică.
23.11.2022 | 16:50
Ce face Rita Muresan in ziua cand implineste 50 de ani Artista este departe de tara Petrec de duminica
Ce face Rita Mureșan în ziua când împlinește 50 de ani. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Rita Mureșan a împlinit 50 de ani astăzi și vedeta a recunoscut că s-a pregătit din timp pentru eveniment, pentru că petrece încă de duminică.

Ce face Rita Mureșan în ziua când împlinește 50 de ani. Unde este plecată

Ziua de naștere a Ritei Mureșan a prins-o pe vedetă departe de țară, unde se află deja de mai multe zile.

ADVERTISEMENT

Acesta a specificat că este doar cu prietenii plecată, deoarece fiicele ei sunt la serviciu în timpul săptămânii și nu au putut pleca din New  York, acolo unde locuiesc.

Rita Mureșan a mărturisit că petrece încă de duminică ziua ei de naștere alături de buni prieteni din diverse zone din Europa, iar acum a făcut un mic tur al Italiei.

ADVERTISEMENT

Vedeta a recunoscut că a fost răsfațată de ziua ei de naștere pentru că prietenii din Italia s-au ocupat de organizarea tuturor lucrurilor pentru ziua ei de naștere și au avut în vedere să fie foarte special, pentru că împlinește cinci decenii de când este pe acest Pământ.

“Sunt împreună cu mai mulţi prieteni veniţi din toate zonele din Europa. Fetele mele sunt la New York, nu au putut să vină pentru că muncesc şi nu au cum să vină în timpul săptămânii, dar ne vedem curând.

ADVERTISEMENT

Petrec de duminică. Prietenii mei din Italia s-au ocupat de tot, ţinând cont că am făcut 50 de ani, au vrut să fie ceva special pentru mine”, a povestit Rita Mureșan, la Antena Stars.

Rita Mureșan a mărturisit că a fost plecată deja în San Remo, Monte Carlo, Nisa și ieri seară a ajuns la Milano.

ADVERTISEMENT

Ziua ei de naștere o va petrece la restaurantul ei preferat, unde se va bucura de ocazie alături de prieteni.

„Am fost plecată în San Remo, Monte Carlo, Nisa, am venit aseară la Milano, iar astăzi o să petrec la restaurantul meu preferat de lângă casă pentru a ne aduna şi a ne bucura de această zi.”, a mai spus Rita Mureșan.

ADVERTISEMENT