Life

Ce face Vlăduța Lupău de când a devenit mamă: ”Cred că de aici pleacă totul în viață”

Gestul pe care-l practică Vlăduța Lupău de când a născut. Interpreta nu a ascuns acest lucru legat de fiul său și al lui Adrian Rus.
03.10.2022 | 20:26
Ce face Vladuta Lupau de cand a devenit mama Cred ca de aici pleaca totul in viata
Gestul pe care-l practică Vlăduța Lupău de când a născut. Nu a ascuns acest lucru. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce face cântăreața de muzică populară de când a devenit mamă pentru prima oară, în data de 6 august 2022, într-o zi de mare sărbătoare. Îndrăgita artistă a vorbit foarte deschis despre unul dintre cele mai sensibile subiecte.

Gestul pe care-l practică Vlăduța Lupău de când a născut. Nu a ascuns acest lucru

Vlăduța Lupău este adepta alăptatului în public și nu vede nimic greșit în această chestiune. Totul se rezumă la nevoia bebelușului de a mânca, artista fiind de părere că nicio mamă nu trebuie să țină cont de lume.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață nu se ghidează după ce spun oamenii din jur și nu trăiește după felul în care este privită de aceștia. Din acest motiv este foarte deschisă legat de hrănitul fiului său, Iair, în afara locuinței sale.

„Mi se pare un lucru (n.r. alăptatul în public) efectiv normal și firesc! Categoric! Mai văd și eu destul de multe comentarii legate de această temă și pot spune că este un subiect destul de discutat și controversat.

ADVERTISEMENT

E ridicol să judeci o femeie care își alăptează copilul în public. Nevoia bebelușului este pe moment și nu poți să îi explici: Stai că acum suntem în public și se uită lumea, mai rabdă de foame până plecăm și ne ascundem să nu ne vadă lumea’.

Doamne ferește! Cred că de aici pleacă totul în viață… să nu trăiești în modul te vede lumea/ce o să zică lumea?’. Evident, o faci discret, te acoperi cu o bluză, cu o păturică sau chiar cu o batistă, dacă nu ai altceva la tine.

ADVERTISEMENT

Trebuie categoric să alăptezi oriunde are nevoie bebelușul”, a mărturisit Vlăduța Lupău într-un interviu pentru revista viva.ro

Vlăduța Lupău, pictorial împreună cu fiul său

Vlăduța Lupău a realizat primul pictorial împreună cu fiul său și al lui Adrian Rus, Iair. Cântăreața de muzică populară nu ascunde chipul băiețelului care a venit pe lume după ce a pierdut două sarcini.

ADVERTISEMENT

Micuțul este bucuria vedetei care subliniază că nu a renunțat la hrănirea la sân a acestuia chiar dacă are un program foarte încărcat. În plus, artista este de părere că mamelor le trebuie foarte mult curaj să alăpteze în public.

ADVERTISEMENT