Sport

Ce făcea mama lui Kylian Mbappe în timp ce atacantul era la masă cu Emmanuel Macron. Detaliu important despre viitorul starului francez

Mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, a fost plecată din Franța în timp ce atacantul lui PSG era la cină cu Emmanuel Macron.
29.02.2024 | 21:30
Ce facea mama lui Kylian Mbappe in timp ce atacantul era la masa cu Emmanuel Macron Detaliu important despre viitorul starului francez
Mama lui Kylian Mbappe l-a dat de gol pe atacantul francez! Ce făcea în timp ce starul lui PSG era la cină cu Emmanuel Macron. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mama lui Kylian Mbappe, Fayza Lamari, care este și agentul starului de la PSG, a fost plecată la Madrid pentru a pune la punct ultimele detalii înainte de oficializarea transferului atacantului francez la Real Madrid. Vizita mamei lui Mbappe s-a petrecut chiar în timp ce starul din Hexagon lua cina cu președintele Franței, Emmanuel Macron.

Ce făcea mama lui Kylian Mbappe în timp ce atacantul era la masă cu Emmanuel Macron. Detaliu important despre viitorul starului francez

Viitorul lui Kylian Mbappe nu mai este pe Parc des Princes. Atacantul în vârstă de 25 de ani a anunțat deja conducerea lui PSG că va pleca la finalul sezonului. Plecarea căpitanului naționalei Franței, intrat în ultimele luni de contract cu PSG, a fost confirmată de președintele campioanei Franței, Nasser Al-Khelaifi.

ADVERTISEMENT

Noua echipă a lui Kylian Mbappe ar urma să fie Real Madrid. Mai mult decât atât, Marca, ziarul de casă al „galacticilor”, a anunțat că Mbappe ar fi semnat deja contractul cu liderul din La Liga. Un alt detaliu care indică mutarea lui Mbappe la Real este prezența mamei sale la Madrid.

Fayza Lamari a fost preț de câteva zile în capitala Spaniei pentru a-i căuta o nouă casă fiului său. Kylian Mbappe se va muta din vară la Madrid după transferul pe Santiago Bernabeu. Mama lui Kylian Mbappe s-a ocupat întâi de ultimele detalii ale contractului fotbalistului cu Real Madrid după care a pornit în căutarea unei locuințe pentru fiul său.

ADVERTISEMENT

Mama lui Kylian Mbappe i-a căutat o nouă casă fiului său la Madrid

„Nu puține sunt problemele de care Fayza Lamari s-a ocupat în capitală, cu o agendă plină de sarcini logistice, dincolo de faptul că a fost în discuții cu Real Madrid pentru a pune la punct contractul care îl va lega pe jucător de clubul alb pentru următoarele sezoane.

Transferul e făcut și nu mai rămâne decât să fie anunțat oficial, pentru că se poate spune deja că Mbappe va fi madrilen. O altă sarcină în capitala Spaniei a fost găsirea unei case care va găzdui imperiul Mbappe.

ADVERTISEMENT

Complexul La Moraleja, la doar 5 minute de Valdebebas, este preferat de anturajul jucătorului, iar La Finca, ceva mai excusivist, e a doua variantă”, au scris jurnaliștii de la Relevo.

Kylian Mbappe era la masă cu Emmanuel Macron în timp ce mama sa vizita Madridul

Vizita Fayzei Lamari la Madrid a avut loc chiar în timp ce Kylian Mbappe lua cina cu Emmanuel Macron, președintele Franței. Întâlnirea de gală a avut loc la Palatul Elysee, sediul Președinției Republicii Franceze.

ADVERTISEMENT

Cina festivă la care a participat și Kylian Mbappe a fost organizată cu ocazia vizitei în Franța a emirului Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani. Soții Macron, cât și emirul Qatarului i-au făcut primirea lui Kylian Mbappe pe covorul roșu de la Paris.

ADVERTISEMENT