Life

Ce făcea o doctoriță în afara programului de la spital. A fost condamnată la șase ani de închisoare pentru gestul său

O doctoriță a fost condamnată la șase ani de închisoare, după ce autoritățile au aflat de activitatea sa din afara programului de la spital.
01.12.2022 | 18:18
Ce facea o doctorita in afara programului de la spital A fost condamnata la sase ani de inchisoare pentru gestul sau
Nang Mwe San, singura persoană din lume care a ajuns să fie condamnată pentru conținutul de pe OnlyFans. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

O doctoriță a rămas fără drept de practică, iar mai apoi a fost condamnată și la șase ani de închisoare după ce oamenii legii au aflat despre activitatea ei din afara spitalului.

Din ce făcea bani doctorița în afara orelor petrecute în spital

Cazul îi aparține lui Nang Mwe San, de profesie medic. Deși avea un job asigurat în spital și era respectată de pacienții săi, se pare că acest lucru nu a fost suficient pentru ea.

ADVERTISEMENT

Ulterior, oamenii legii au aflat că aceasta desfășura o activitate cât se poate de legală pe lângă orele petrecute în spital, însă nu una tocmai demnă de un medic.

În 2019, Nang Mwe San a început să posteze fel de fel de imagini provocatoare pe pagina personală de Facebook. De aici, din ce în ce mai multe persoane au început să o urmărească.

ADVERTISEMENT

Văzând că are succes, în ciuda faptului că era medic, aceasta a decis să se extindă și pe alte platforme de socializare, inclusiv pe OnlyFans, o platformă destinată adulților.

Totul a ieșit la suprafață la scurt timp, iar mai apoi i-a fost retras și dreptul la practică. Ce nu avea să știe doctora este că după aproape trei ani, urma să primească o pedeapsă și mai mare.

ADVERTISEMENT

În primăvara acestui an, autoritățile au decis să o condamne pe doctoriță la șase ani de închisoare.

Decizia a fost luată de un tribunal militar, iar motivul l-a reprezentat ”vătămare a culturii și a demnității”.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns o doctoriță să fie condamnată la șase ani de închisoare

Mai exact, doctorița a fost condamnată, având la bază emeiul secțiunii 33 (A) din Legea privind tranzacțiile electronice din Myanmar.

Aceasta lege, deși nu este cunoscută prea mult, prevede pedeapsa cu închisoarea pentru o gamă largă de activități.

Legea nu a mai fost aplicată de prea multe ori până acum. Astfel că, Nang Mwe San este prima persoană care a fost vreodată urmărită prin temeiul ei.

De asemenea, se zvonește în presa de peste hotare că doctorița ar fi singura persoană din lume care a ajuns să fie condamnată pentru conținutul pe care îl posta pe platforma pentru adulți OnyFans.

Menționăm faptul că din cauza gravitații situației, doctorița nu a putut avea acces nici măcar la un avocat și a fost condamnată fără public.

Trebuie subliniat faptul că zona din Myanmar, locul unde trăia, dar și profesa doctorița cu pricina se află în prezent sub lege marțială având în vedere protestele în curs împotriva ocupației militare.

ADVERTISEMENT
Tags: