Life

Ce filmare a descoperit o femeie în telefonul iubitului. A încremenit când a văzut imaginile

Videoclipul găsit de o doamnă în smartphone-ul partenerului său de viață. A trăit un adevărat șoc când a vizualizat totul.
18.12.2023 | 09:10
Ce filmare a descoperit o femeie in telefonul iubitului A incremenit cand a vazut imaginile
Videoclipul găsit de o doamnă în smartphone-ul partenerului său de viață. A trăit un adevărat șoc când a vizualizat totul. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce filmare a descoperit o femeie în telefonul iubitului. A încremenit când a văzut imaginile despre care nu știe cum au apărut în memoria aparatului. Cum au reacționat internauții când au aflat întreaga poveste.

Videoclipul găsit de o doamnă în smartphone-ul partenerului său de viață. A trăit un adevărat șoc când a vizualizat totul

Videoclipul găsit de o doamnă în smartphone-ul partenerului de viață. A trăit un adevărat șoc când a vizualizat totul. Femeia a povestit că a descoperit o filmare ieșită din comun când naviga prin galeria foto a telefonului.

ADVERTISEMENT

S-a speriat când a văzut imaginile, iubitul ei declarând că nu îi aparțin și că nu știe de unde au apărut. Filmarea este greu de descifrat și pare destul de înfricoșătoare, având în prim-plan o persoană care ține un telefon în mână și care se îndreaptă spre o mașină roșie.

„Nu a fost în nicio secțiune de descărcări, doar era acolo în galerie, așa că nu este ca și cum ar fi descărcat ceva nedorit de pe Twitter. Ca să nu mai că nici el nu folosea acest tip de rețele sociale la acea vârstă”, a spus femeia, potrivit Lad Bible.

ADVERTISEMENT

Această filmare neașteptată a fost realizată în februarie 2019. În cadrul ei un bărbat încearcă să se urce într-o mașină, însă la un moment dat, după mai multe zgomote ciudate, cade. Ecranul telefonului se face dintr-o dată negru și pe fundal se aude suspinând sau gâfâind.

Aceste sunete pot fi asociate și cu bătăi puternice. Imaginile din telefon, în combinație cu sunetul din fundal, sunt greu de descris în cuvinte. Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară legat de acest videoclip înspăimântător. Vezi filmarea AICI.

ADVERTISEMENT

Ce spun internauții despre această filmare ciudată

„Mi se pare că persoana care intră în mașină înregistrează un atac. Poate că a fost cineva care a înregistrat ceea ce credea că vor fi ultimele sale minute”, a spus un internaut, mai arată sursa citată anterior.

„Acestea sunt zgomote inconfundabile de îndoire a metalului”, a transmis altcineva. Așadar, au fost și multe persoane care au tratat filmarea din alt punct de vedere și nu s-au speriat deloc de imagini.

ADVERTISEMENT

Mai mult, au fost internauți care au sugerat că bărbatul din filmare era în afla în stare de ebrietate și acesta ar putea fi motivul pentru care a căzut. Oricare ar fi adevărul, atunci când găsești ceva neașteptat în telefonul mobil nu ai cum să nu te panichezi.

ADVERTISEMENT