Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce fundași și atacanți alege Edi Iordănescu la România – Israel: “Ei sunt favoriți

România și-a definitivat lotul pentru dubla cu Israel și Kosovo. Misiunea lui Edi Iordănescu este însă una dificilă. Trebuie să aleagă cel mai bun 11 pentru a duce naționala la Euro.
06.09.2023 | 21:19
Ce fundasi si atacanti alege Edi Iordanescu la Romania  Israel Ei sunt favoriti
Care sunt FUNDASII SI ATACANTII cu care VA JUCA Edi Iordanescu Romania - Israel. colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Primul 11 al României a fost intens discutat în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA. Iordănescu este pus în fața faptului împlinit și trebuie să aleagă inspirat pentru ca tricolorii să câștige toate cele 6 puncte. România ocupă locul secund în grupă și are 8 puncte după primele patru meciuri.

Apărarea, cheia succesului la Euro

“În apărare eu cred că va juca Burcă cu Drăgușin. Ce alte variante mai sunt. Rus care abia ce a ajuns în Cipru, mi-aș fi dorit foarte mult să rămână în Serie B să se impună, mie mi-a plăcut tot timpul. Chiar am vorbit cu el, era destul de frustrat.

ADVERTISEMENT

Nu reușea să lege mai multe meciuri la Pisa. Cred că d-aia a și plecat pentru că nu îi convenea situația de acolo. Și apropo de echipa națională mie mi-a placut, a avut evoluții bune. Alibec a dat totul pentru națională în ultimele meciuri, pe el îl văd titular, a declarat Florin Gardoș.

“Eu văd că Burcă și Drăgușin este un cuplu sudat. Eu văd o densitate la mijlocașii centrali. Sunt cei doi Marini, e Cicâldău, Băluță, Stanciu, aici trebuie Edi să găsească formula potrivită pentru că, probabil, vom juca 4-3-3 cu aripi și cu un vârf de atac.

ADVERTISEMENT

Răzvan Marin nu are cum să lipsească, cu Stanciu care e căpitanul echipei. Trebuie să aleagă între Cicâldău, între Marius Marin, Olaru. Și Olaru este într-o formă bună. Cu Alibec atacăm, pentru că Pușcaș nu a jucat deloc”, a declarat Valeriu Răchită.

Ianis Hagi, arma secretă a lui Iordănescu

Alibec nu are cum să lipsească din atacul României. Transferat de curând la Muaither în Qatar, fostul atacant al Farului a reușit deja să înscrie pentru noua sa echipă. În vârstă de 32 de ani, Alibec este așteptat să marcheze pentru tricolori și să ducă România la Euro.

ADVERTISEMENT

“Bîrligea este la prima convocare și eu cred că va intra și Bîrligea. Este un jucător care aduce ocazii, viteză, a crescut mult cu Dan Petrescu. Și cine o fi acolo să dea gol să creeze ocazii, să nu vina Israelul peste noi. Dacă nu atacăm, putem primi un gol care să ne destabilizeze.

Dar eu cred că Alibec ne va ajuta. A fost decisiv în multe meciuri pentru Farul. Dacă nu se accidentează și la mentalitatea pe care o are acum Alibec își dă seama că a trecut prea repede viața de fotbalist pe lângă el și încearcă acum în al 12-lea ceas.

ADVERTISEMENT

Pentru Ianis cred că este și o mână întinsă să îi dea încredere. Se întoarce în Spania după cu un alt moral. Ianis este jucător de execuție, nu prea avem jucători de execuție. Un șut, o pasă filtrantă”, a declarat Valeriu Răchită în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

“Nu contează cu cine jucăm, nu contează cu cine ajungem la poartă, important este să câștigăm. Alibec 100% o să joace. Nu cred că are importanță acum cine joacă. Important este să reușim să câștigăm. Avem nevoie de calificarea asta.

Eu cred că dacă nici de data asta nu vom reuși calificarea, eu cred că vom avea mari probleme. Până acum mai vroiam să și jucăm, eu acuma nu mai vreau să jucăm. Vreau să luam puncte să ne calificăm. Decât un meci frumos și să pierdem, mai bine un meci prost”, a declarat Dănuț Lupu.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Premiera show-ului este de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminică va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

Cu cine joaca Romania

ADVERTISEMENT