News

Ce gest uimitor a făcut Mircea Badea în direct la Antena 3. Cum a apărut după ce a fost dat în judecată

Mircea Badea, alături de colegul său de la Antena 3 Mihai Gâdea, au fost dați în judecată în scandalul alegerilor din Sectorul 1. Gest uimitor al prezentatorului În gura presei, în direct, la o zi după aflarea veștii.
08.07.2022 | 06:59
Ce gest uimitor a facut Mircea Badea in direct la Antena 3 Cum a aparut dupa ce a fost dat in judecata
Cum a apărut Mircea Badea, în direct la Antena 3, după ce a fost dat în judecată. Sursa foto: captură antena 3
ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, Mircea Badea a ieșit din nou în evidență la Antena 3. La 24 de ore după ce a aflat că a fost acționat în judecată în scandalul alegerilor din Sectorul 1, realizatorul TV a surprins cu un gest uimitor.

Cum a apărut Mircea Badea, în direct la Antena 3, după ce a fost dat în judecată

La deja obișnuita ”pasă” între Sinteza Zilei și În gura presei, Mircea Badea a apărut în fața colegului său Mihai Gâdea și a invitaților din platou cu un teanc uriaș de hârtii.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a confirmat oficial că a fost dat în judecată de procurorul Nicolae Sprîncu, cel care a condus Biroul Electoral al Sectorului 1 (BES1) la alegerile din septembrie 2020.

Badea se declară uimit de faptul că anumite persoane au reușit să alcătuiască un referat atât de stufos în acest caz. Vedeta TV îi ironizează pe cei care l-au acționat în judecată. ”Un om a făcut scurtă la mână să pună ștampila și să semneze. Vă dați seama câți copaci se taie pentru a mă da în judecată acest procuror”.

ADVERTISEMENT
Mircea Badea. Sursa foto: dcnews.ro

”Zici că am în mână lucrarea de doctorat a lui Ciucă. Am primit chiar și CD. Eu nu l-am terminat pe Shakespeare și ei mi-au trimis teancul ăsta. Și pe tine, Mihai, te-a dat în judecată.

De asemenea, i-a dat în judecată și pe Antena 3, dar și pe Victor Ciutacu. Sunt scripturi din emisiune în foile astea. Pe fiecare pagină cineva a pus ștampila de mână, conform cu originalul.

ADVERTISEMENT

Un om a făcut scurtă la mână să pună ștampila și să semneze. Vă dați seama câți copaci se taie pentru a mă da în judecată acest procuror?!”, a declarat Mircea Badea, joi seara, la Antena 3, notează DC News.

Mircea Badea, alături de Mihai Gâdea și Victor Ciutacu, acționați în judecată în contextul alegerilor din Sectorul 1

Reamintim că Mircea Badea, Mihai Gâdea și Victor Ciutacu, precum și posturile Antena 3 și, respectiv, România TV, sunt pârâții unui dosar deschis de șeful Biroului Electoral Sector 1, procurorul Nicolae Sprîncu.

ADVERTISEMENT

Acesta cere despăgubiri de zeci de mii de euro pentru că, spune el, a fost denigrat de cei trei și de instituțiile de presă din care jurnaliștii fac parte.

”Ne-a dat în judecată (și) procurorul Sprîncu, șeful biroului electoral de la Sectorul 1; la doi ani de la alegeri. Pe scurt, Ciutacu, Gâdea și Badea, România TV și Antena 3.

Vrea câte 25.000 euro de la fiecare dintre noi și câte 75.000 euro de la posturile tv. Cică l-am denigrat premeditat și concertat, ăsta e rezumatul acțiunii.

Lucrarea a fost făcută de avocata lu’ Kovesi, ca să nu mai existe dubii. Uite-așa am ajuns iar coleg, acum în boxa acuzaților, cu Mihai și Mircea. Ne vedem în instanță”, a anunțat Victor Ciutacu.

ADVERTISEMENT
Tags: