Life

Ce greutate are fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Anunțul medicilor

09.03.2021 | 19:44
Ce greutate are fetita Ginei Pistol si a lui Smiley Anuntul medicilor
ADVERTISEMENT

Gina Pistol a născut o fetiță perfect sănătoasă în această seară, iar greutatea ei a fost dezvăluită de către Smiley, după anunțul medicilor. Cei doi sunt în culmea fericirii și s-au pregătit intens pentru această zi, pe care o așteptau de luni bune. 

Aceștia au ținut să-i mulțumească medicului care s-a ocupat de sarcina vedetei de la Antena 1 și care le-a spus că micuța este perfectă.

ADVERTISEMENT

Primul care a postat pe rețelele de socializare a fost Smiley, care le-a transmis fanilor că totul este bine și că prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” se simte excelent. Ulterior, și frumoasa blondină și-a anunțat fanii de venirea pe lume a micuței.

Ce greutate are fetița Ginei Pistol și a lui Smiley. Anunțul medicilor

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol are o greutate de 3,230 kg și 51 m lungime. Medicul i-a anunțat că cea mică este perfectă și cât se poate de sănătoasă. Cei doi îndrăgostiți au postat un videoclip cu imagini de dinaintea marelui eveniment, pregătindu-se intens pentru cel mai frumos moment din viața lor.

ADVERTISEMENT

Aceștia le-au mulțumit membrilor familiei, prietenilor și fanilor pentru susținere și mesajele frumoase pe care le-au trimis de-a lungul acestor luni. Deși Gina Pistol a întâmpinat câteva probleme comune în timpul sarcinii, totul a decurs ca la carte și acum se bucură de copilul ei.

“Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița noastră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar medicul nostru ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările! Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi în stare”, a transmis Gina Pistol pe Instagram, la scurt timp după ce a născut.

ADVERTISEMENT
Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Cum au petrecut Smiley și Gina Pistol ultimele clipe în doi

Ultimele ore de dinaintea nașterii au fost pline de fericire și nerăbdare pentru Smiley și Gina Pistol, care s-au pregătit pentru cel mai frumos moment din viața lor.

Ieri, pe 8 martie, cei doi au ieșit în oraș pentru a se bucura în tihnă de Ziua Femeii, fiind și ultima pe care au petrecut-o în doi, pentru mult timp de acum încolo.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” s-a asigurat că bagajul pentru maternitate este complet și le-a mulțumit tuturor, alături de Smiley, pentru toată susținerea de până acum.

„Vrem să vă spunem că ne-am bucurat foarte tare în toată perioada asta de toate mesajele voastre. Vă mulțumim foarte tare, ne-am întâlnit cu oameni pe stradă, pe care nu-i cunoașteam, care i-au urat Ginei o naștere ușoară, multă sănătate fetiței noastre.

Mulțumim tuturor oamenilor pe care nu-i cunoaștem și care ne-au transmis toată dragostea lor, energia pozitivă. Înseamnă foarte mult pentru noi, chiar dacă nu am apucat să răspundem tuturor mesajelor de pe Instagram. Le mulțumim membrilor familiilor noastre care au fost alături de noi în toată perioada asta, le mulțumim prietenilor noștri, care la primul semn sar din pat, le mulțumim tuturor sfaturilor pe care ni le-au dat.

Suntem extrem de emoționați, entuziasmați, sperăm să putem să dormim în noaptea asta. O să vă transmitem vești cât mai curând și vă transmitem toate gândurile noastre bune și vă pupăm cu drag. Data viitoare în care o să ne vedem o să fim trei. Trei și un sfert, cu Gosha (n.r. motanul lor)”, au transmis cei doi îndrăgostiți, într-un videoclip postat pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT