Life

Ce i-a cerut Daniel Balaciu soției sale, Dana Roba: ”O să mă consult cu avocatul meu”

Ce a solicitat Daniel Balaciu de la partenera sa, Dana Roba. Vedeta vrea să se sfătuiască perioada asta cu apărătorul său.
09.07.2023 | 16:15
Ce ia cerut Daniel Balaciu sotiei sale Dana Roba O sa ma consult cu avocatul meu
Ce a solicitat Daniel Balaciu de la partenera sa, Dana Roba. Vedeta vrea să se sfătuiască cu apărătorul său. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce i-a cerut Daniel Balaciu soției sale, Dana Roba. „O să mă consult cu avocatul meu”, a mărturisit make-up artistul care a fost lovită cu bestialitate de tatăl fiicelor sale. Vedeta luptă să i se facă dreptate și bărbatul să plătească pentru cele comise.

Ce a solicitat Daniel Balaciu de la partenera sa, Dana Roba. Vedeta vrea să se sfătuiască cu apărătorul său

Dana Roba a dezvăluit ce a solicitat soțul său, Daniel Balaciu, de la ea în urmă cu foarte puțin timp. Fostul arbitru este privat de libertate de mai bine de o lună, din noaptea în care și-a lovit partenera de viață cu toporul în cap de 8 ori.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a discutat cu unul dintre frații săi care a vorbit ulterior cu vedeta cerând o parte din hainele acestuia. În momentul de față, fosta iubită a lui Nicolae Guță vrea să se sfătuiască cu apărătorul său, la mijloc fiind vorba și de o sumă de bani.

În plus, make-up artistul a mai spus că fetele sale nu mai întreabă de tatăl lor care este încarcerat și că urmează să vină o angajată de la Protecția Copilului pentru a le vedea după toate cele întâmplate în noaptea de 5 mai 2023.

ADVERTISEMENT

„Am fost prin mall cu fetele și mă oprea lumea să mă încurajeze, să stea de vorbă cu mine. Alte persoane m-au oprit să îmi dea bani și să îmi zică o vorbă bună. Multă lume este alături de mine.

Sunt foarte dezamăgită de faptul că rudele lui, în care eu m-am încrezut, după cele întâmplate, nu mi-au dat un mesaj să mă întrebe ce mai fac. Nu mă așteptam la asemenea lucru din partea lor.

ADVERTISEMENT

Fratele lui m-a sunat ieri (n.r. sâmbătă ), atât, să îmi zică să îi dau hainele lui Daniel pentru că îi trebuie la pușcărie să se schimbe, iar eu i-am zis atunci banii mei, cei 20.000 de euro, când îi văd, iar el mi-a spus că acei bani nu o să îi văd.

O să mă consult cu avocatul meu cu privire la hainele lui, oricum nu o să le mai țin în casă mult timp. Nu vreau să mai văd o șosetă de-a lui aici, în casă”, a declarat Dana Roba pentru click.ro.

ADVERTISEMENT

Dana Roba și Daniel Balaciu, neînțelegeri dese

Dana Roba și Daniel Balaciu au trecut prin multe neînțelegeri înainte de a lua decizia de a divorț. Ajunsese să prefere să vină seara târziu acasă pentru că nu mai suporta discuțiile aprinse cu tatăl fiicelor sale.

Vedeta este cea care a depus actele la notar și tot ea este cea care a plătit taxa necesară. În altă ordine de idei, tânăra susține că are numeroase frământări și este supărată că Duhovnicul nu a crezut prin ce trece în sânul familiei.

ADVERTISEMENT