Life

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles, după înmormântarea Reginei Elisabeta: “O mișcare foarte curajoasă”

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles, după înmormântarea Reginei Elisabeta. Ducesa a făcut “o mișcare foarte curajoasă”.
21.09.2022 | 14:50
Ce ia cerut Meghan Markle Regelui Charles dupa inmormantarea Reginei Elisabeta O miscare foarte curajoasa
Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles al III-lea. Sursa foto: hepta.ro/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Meghan Markle a cerut să aibă o conversație privată cu Regele Charles al III-lea. Aceasta își dorește să clarifice lucrurile petrecute de când ea și Harry s-au mutat în SUA, în 2020.

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles

Prințul Harry și Meghan Markle se vor întoarce în curând în California, SUA, după ce au participat la funeraliile Reginei Elisabeta de luni, 19 septembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Înainte de a se întoarce acasă, Meghan Markle i-a trimis socrului ei, Regele Charles al III-lea, o scrisoare în care cere să aibă o conversație privată cu acesta, potrivit unor surse din interior.

Fosta actriță și-ar dori să lămurească tensiunile ei și ale Prințului Harry cu Casa Regală, la mai bine de doi ani de când au renunțat la atribuțiile lor de membri ai familiei regale.

ADVERTISEMENT

“Acum și-ar dori, înainte de a se întoarce în California, să aibă o întâlnire individuală cu Regele Charles al III-lea.

Meghan unu-la-unu cu Charles. Este o mișcare foarte curajoasă.”, a menționat reporterul Neil Sean într-un clip video de pe YouTube, notează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT

Ducesa de Sussex a făcut cererea printr-o “scrisoare oficială” și își dorește să-i explice noului rege lucrurile petrecute în ultimii doi ani.

“Acum trebuie admirată încrederea în sine a lui Meghan.”, a adăugat Sean.

Nu se știe dacă întâlnirea fostei actrițe cu suveranul Marii Britanii a avut sau va avea loc. Harry și Meghan se vor întoarce curând în America, așa că nu ar mai avea suficient timp pentru această întrevedere.

ADVERTISEMENT

Amândoi își doresc să se întoarcă la copiii lor, Archie (3 ani) și Lilibet (1 an), care au rămas în SUA. Până acum, cei doi nu au stat atât de mult fără micuți.

“A fost o săptămână emoționantă și sfâșietoare, dar, firește, așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă la Lilibet și Archie.

Aceasta este cea mai lungă perioadă de timp în care au stat despărțiți de copiii lor.”, a transmis o sursă apropiată a ducilor de Sussex.

Ce accesoriu a purtat Meghan Markle la înmormântarea Reginei Elisabeta

La funeraliile Reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle a purtat un accesoriu în onoarea regretatei suverane.

Fosta actriță a purtat o pereche de cercei cu perle și diamante pe care regina i-a oferit în timpul vieții sale.

La Casa Regală se obișnuiește ca femeile să poarte perle în perioadele de doliu. Această tradiție datează încă de pe vremea Reginei Victoria.

Soția Prințului Harry și-a făcut apariția într-o versiune de culoare diferită a rochiei Stella McCartney. Ținuta a fost purtată prima oară la cea de-a 92-a aniversare a Reginei Elisabeta, în 2018.

ADVERTISEMENT