Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce i-a recunoscut Dan Șucu la telefon lui Gigi Becali: „Tu trebuie să iei cei mai mulți bani. FCSB e pe primul loc!”

Gigi Becali a vorbit despre Dan Șucu și banii din drepturile TV. Patronul celor de la Rapid a recunoscut că finanțatorul FCSB-ului trebuie să ia cei mai mulți bani.
04.04.2024 | 15:25
Ce ia recunoscut Dan Sucu la telefon lui Gigi Becali Tu trebuie sa iei cei mai multi bani FCSB e pe primul loc
Ce i-a recunoscut Dan Șucu la telefon lui Gigi Becali: „Tu trebuie să iei cei mai mulți bani. FCSB e pe primul loc!”. sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care este LIVE în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO, despre Dan Șucu și banii din drepturile TV.

Gigi Becali, declarație surprinzătoare în vederea banilor din drepturilor TV: „ Nu mă interesează”

Patronul celor de la FCSB, echipă care este aproape campioană după victoria de la Ovidiu, cu farul, scor 1-0, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că nu a intrat în fotbal pentru banii câștigați din drepturile TV.

ADVERTISEMENT

„Dacă mă interesau banii din drepturile TV, mă băteam de la început pentru ele. Problema mea nu e un milion în plus, nu mă interesează dacă iau trei milioane jumate sau patru.

N-am intrat in fotbal să iau un milion de euro din televizare. E adevărat, banii sunt buni, patru milioane jumate sau cât o fi. Eu cred că atunci când se încheie contractul, noi o să mai luăm 10 milioane în plus. Și alea 10 milioane vor fi ca să fie Șucu și oamenii care fac rating să fie mulțumiți” ,  a declarat patronul celor de la FCSB la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Șucu mi-a recunoscut că eu trebuie să iau mulți bani”

Omul de afaceri a mai dezvăluit, în emisiune, că patronul celor de la Rapid, care îl vrea în teren pe Săpunaru la partida cu CFR Cluj, este de părere că Gigi Becali ar trebui să ia cei mai mulți bani din drepturile TV, atât timp cât FCSB e pe primul loc.

„El mi-a recunosc, că domle, cine e pe primul loc trebuie să ia cei mai mulți bani. Dumneata trebuie să iei cei mai mulți bani că ești pe primul loc cu FCSB. Șucu mi-a recunoscut, la telefon, că eu trebuie să iau cei mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să iei mult mai mulți bani, de ce ești mulțumit?” I-am zis că nu sunt mulțumit, dar dacă era să mă războiesc atunci ,am zis să fie dreptate pentru bani. Săracii ce-o să facă? Să iau eu banii ăia?

Păi eu am bani. Țelul meu nu este milionul, țelul meu este de 50-100 de milioane de euro. Țelul meu este Champions League, să vând un jucător pe 100 de milioane. Nu am renunțat la ideea asta” a mai declarat Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Pentru FCSB urmează partida cu Universitatea Craiova, de pe stadionul Național Arena, partidă în care echipa lui Gigi Becali poate să-și adjudece, în proporție de 99,9% titlul de campioană.

Ce i-a recunoscut Dan Șucu la telefon lui Gigi Becali

ADVERTISEMENT