Sport

Ce i-a transmis Elias Charalambous lui Nicolae Dică înainte de Voluntari – FCSB. Absențe importante la “roș-albaștri”

Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, nu a uitat că Nicolae Dică a antrenat echipa înaintea sa. Ce i-a transmis înainte de meciul cu Voluntari.
28.02.2024 | 15:55
Ce ia transmis Elias Charalambous lui Nicolae Dica inainte de Voluntari  FCSB Absente importante la rosalbastri
Elias Charalambous și FCSB se pot distanța la 12 puncte de CFR Cluj cu o victorie la Voluntari. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous și FCSB se pot distanța la 12 puncte de CFR Cluj cu o victorie împotriva lui FC Voluntari pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Antrenorul cipriot nu se plânge că jucătorii săi au de disputat meciuri din trei în trei zile.

Elias Charalambous, precaut înainte de FC Voluntari – FCSB: „Încă un joc dificil. Trebuie să luăm pas cu pas meciul”

Elias Charalambous știe ce au de făcut jucătorii săi pentru a se impune în fața ilfovenilor: „Încă un joc dificil. Singurul lucru pe care trebuie să-l facem e să avem încredere în noi. Trebuie să dăm totul și obiectivul e să câștigăm toate cele trei puncte. 

ADVERTISEMENT

Am jucat trei meciuri într-o săptămână. Cred că e bine pentru jucători. E bine pentru noi că avem meciuri consecutive. Mâine trebuie să luăm pas cu pas meciul”, a mai spus cipriotul la conferința de presă.

Charalambous i-a transmis un mesaj special antrenorului lui FC Voluntari: „Dică a fost aici, îl respect mult. Am auzit lucruri bune despre el. Dar e un meci, iar noi ca antrenori analizăm tot.

ADVERTISEMENT

Sigur, am văzut că a schimbat câteva lucruri în jocul echipei. Trebuie să facem bine și sunt sigur că jucătorii noștri vor da totul pe teren”. 

FCSB, absențe importante la meciul cu FC Voluntari

FCSB are probleme de lot înainte de meciul cu FC Voluntari. Denis Haruț și Alexandru Pantea sunt indisponibili din cauza unor accidentări, în timp ce Nana Antwi și căpitanul Darius Olaru sunt suspendați după ce au văzut cartonașul roșu la meciul cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e însă convins că echipa sa nu mai poate pierde titlul de campioană, așa cum a declarat la FANATIK SUPERLIGA: „Rapid vine, dar poate să vină pe locul patru. Este posibil să vină pe locul 4. Îi batem noi, bate Craiova, vedem cu Rednic ce face. Glumeam eu astea. Dar nu există niciodată omenie. E caterincă mai mult.

Când ai pretenţii la campionat, pe măsură ce avansezi şi te apropii, nu mai ai voie să pierzi la echipe mici. De ce n-ai voie? Că dai toate puterile tale. Noi în 10 am dominat Botoşani. 

ADVERTISEMENT

Staff-ul ţinea cu CFR Cluj. Ca dovadă, s-au echilibrat. Dacă ne ajută Dumnezeu, putem să ajungem la 18-19 puncte, înjumătăţite 9. Noi jucăm cu ultima, iar după trei meciuri din play-off putem fi campioni”.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru „2 solist” la meciul FC Voluntari - FCSB