Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a analizat lupta la titlu după Iași – Rapid 3-1. „Ei vin, vin, dar pe locul 4”. Ce spune de „omenie”, de Șucu și de CFR

Gigi Becali a analizat lupta la titlu după înfrângerea surpriză a Rapidului. Patronul FCSB crede că echipa lui poate tranşa campionatul în prima parte a play-off-ului.
28.02.2024 | 10:16
Gigi Becali a analizat lupta la titlu dupa Iasi  Rapid 31 Ei vin vin dar pe locul 4 Ce spune de omenie de Sucu si de CFR
Gigi Becali a analizat lupta la titlu după Iași – Rapid 3-1. „Ei vin, vin, dar pe locul 4”. Ce spune de „omenie”, de Șucu și de CFR. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a desprins la 10 puncte de Rapid şi CFR Cluj după victoria din ultima etapă cu FC Botoşani, scor 3-2. Giuleştenii au pierdut cu 1-3 la Iaşi şi se depărtează din nou de formaţia lui Charalambous.

Gigi Becali a analizat lupta la titlu după Iași – Rapid 3-1. „Ei vin, vin, dar pe locul 4”

Gigi Becali a analizat lupta la titlu la o conferinţă de presă organizată ad-hoc la Palat. Patronul FCSB este sigur că echipa sa poate tranşa lupta la titlu în prima parte a play-off-ului:

ADVERTISEMENT

“Rapid vine, dar poate să vină pe locul patru. Este posibil să vină pe locul 4. Îi batem noi, bate Craiova, vedem cu Rednic ce face. Glumeam eu astea. Dar nu există niciodată omenie. E caterincă mai mult.

Mi-a plăcut mie. L-aţi inventat voi. Au inventat acolo unde merge Meme Stoica, la Orange. Şi mi-a zis unul, că uite ce zic băieţii ăia de la Orange, cu omenie, toţi băieţi de treabă.

ADVERTISEMENT

“Nu mă aşteptam să se încurce la Iaşi”

E caterincă. Mi-a plăcut ce au spus ei. Nu există asta. Omenia… N-am spus eu, mai glumim. Dar dacă ei vin aşa, o să vină cu floricele direct pe locul 4. Nu mă aşteptam să se încurce la Iaşi. 

Când ai pretenţii la campionat, pe măsură ce avansezi şi te apropii, nu mai ai voie să pierzi la echipe mici. De ce n-ai voie? Că dai toate puterile tale. Noi în 10 am dominat Botoşani. 

ADVERTISEMENT

Ei au dat totul şi au mâncat bătaie. Înseamnă că n-ai putere. Ia să vezi CFR Cluj, 4-0 pac. Şi Dinamo nu mai e chiar aşa… Eu m-am bucurat când i-a bătut Rapid. 

Staff-ul ţinea cu CFR Cluj. Ca dovadă, s-au echilibrat. Dacă ne ajută Dumnezeu, putem să ajungem la 18-19 puncte, înjumătăţite 9. Noi jucăm cu ultima, iar după trei meciuri din play-off putem fi campioni”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FCSB mai are de jucat cu Voluntari, Petrolul şi Rapid până la finalul sezonului regulat. Roş-albaştrii nu au mai câştigat titlul în SuperLiga de 9 ani, neavând niciun succes după schimbarea cu noul format.

Gigi Becali a analizat lupta la titlu după Iași – Rapid 3-1

ADVERTISEMENT
Tags: