Life

Ce i-a transmis Oana Zăvoranu lui Cristi Pulhac, după ce fotbalistul a spus că ar lua-o de soție

Cristi Pulhac i-a lăsat pe toți mască în cadrul unei emisiuni. Fostul fotbalist a spus că ar lua-o de nevastă pe Oana Zăvoranu, dacă nu ar fi căsătorit. Vedeta i-a dat replica imediat.
02.02.2022 | 12:53
Ce ia transmis Oana Zavoranu lui Cristi Pulhac dupa ce fotbalistul a spus ca ar luao de sotie
ADVERTISEMENT

Cristi Pulhac a fost mereu curtat de doamne și domnișoare, chiar dacă este căsătorit.

Recent, acesta a făcut o afirmație care i-a surprins pe mulți.

Fostul fotbalist a spus că, ar fi luat-o pe Oana Zăvoranu de soție în cazul în care nu ar fi fost căsătorit. Bruneta i-a răspuns imediat.

Ce i-a transmis Oana Zăvoranu lui Cristi Pulhac, după ce fotbalistul a spus că ar lua-o de soție

Cristi Pulhac nu s-a sfiit și a dezvăluit numele vedetei pe care o apreciază. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, fostul fotbalist a participat la jocul cu sosuri picante, în care invitatul trebuie să răspundă la diferite întrebări personale. În cazul în care nu dorește ca răspunsul său să fie făcut public este obligat că mănânce picant.

ADVERTISEMENT

Pulhac a fost cât se poate de sincer și nu a ținut nimic ascuns.

“Dacă n-ai fi căsătorit și ai fi obligat să iei de nevastă o vedetă din România, care ar fi aceea?”, a fost întrebarea pe care a primit-o Pulhac în emisiunea lui Cătălin Măruță. 

Acesta a dat un răspuns care l-a uimit chiar și pe prezentator.

“Oana Zăvoranu. E o femeie mișto, cu o carieră mișto”, a fost răspunsul.

Vedeta a aflat tot ce s-a întâmplat și i-a oferit acestuia un răspuns.

“Sunt flatată, dar sunt măritată. Asta nu înseamnă că nu poți să ai simpatii sau antipatii. Îi mulțumesc mult pentru apreciere, dar repet, sunt măritată. Pretendenți am avut foarte mulți și am și îi doresc să îi fie bine în căsnicia lui”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Wowbiz.

ADVERTISEMENT

Cine este soția lui Cristi Pulhac

Cristi Pulhac și Raluca se cunosc de aproape 12 ani. S-au întâlnit pentru prima dată într-o parcare. Fotbalistul i-a oferit locul său pentru a parca, iar Raluca a acceptat să-i dea numărul de telefon. De atunci au rămas împreună și se iubesc la fel de mult ca în prima zi.

Fostul fotbalist recunoștea că din partea lui a fost dragoste la prima vedere și că a știut din prima clipă că dorește să-și petreacă toată viața alături de ea.

ADVERTISEMENT

Cristi Pulhac și Raluca s-au căsătorit pe 24 mai 2015.