Life

Ce îi așteaptă pe români în luna octombrie. Anunțul făcut de Mihai Voropchievici

Mihai Voropchievici a făcut un anunț important pentru toți românii. Cunoscutul numerolog spune că în luna octombrie nu ar trebui să ne facem griji.
02.10.2021 | 17:45
Ce ii asteapta pe romani in luna octombrie Anuntul facut de Mihai Voropchievici
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a extras runa pentru luna octombrie și a explicat pentru Antena 3 ce îi așteaptă pe români.

Potrivit celebrului numerolog runa pentru luna octombrie are un mesaj dublu.

Ce îi așteaptă pe români în luna octombrie. Anunțul făcut de Mihai Voropchievici

Așa cum ne-a obișnuit, Mihai Voropchievici a extras runa pentru luna octombrie și a dezvăluit pentru Antena 3 ce îi așteaptă pe români. Potrivit numerologului runa lunii octombrie are un mesaj dublu. Ar trebui să nu ne facem griji pentru o persoană apropiată.

ADVERTISEMENT

“Toți locuitorii să încercăm să ne relaxăm și să nu ne mai facem griji vizavi de cineva apropiat care, spre bucuria tuturor, se va bucura în perioada următoare de o sănătate excelentă”, a declarat Mihai Voropchievici.

“Să sperăm că România noastră se mai îndreaptă un pic și să ne revenim la normal – dorința noastră și cu speranța runei”, a mai spus numerologul. 

ADVERTISEMENT

Ce sunt runele

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai renumiți numerologi care se ocupă de interpretarea runelor. Pe baza acestor interpretări, acesta face previziunile pentru fiecare zodie. Dar, ce sunt de fapt runele?

Potrivit dicționarului explicativ al Limbii Române runa este: “caracterul grafic ale celor mai vechi alfabete germanice și scandinave”.

ADVERTISEMENT

Sunt 24 de caractere din alfabetul runic german care erau făcute din lemn sau piatră. Există și o rună care nu are niciun desen pe ea, aceasta numindu-se Wyrd. În funcție de materialul din care erau făcute aceste pietre considerate magice erau folosite pentru diferite previziuni.

Cu ajutorul celor din lemn se făceau previziuni legate de domeniile vieții. Cele din hematit pentru afaceri, schimbări, călătorii, din cuarț roz pentru partea sentimentală, din ametist pentru probleme, necazuri, planuri, iar cele din onix alb pentru relații sociale și sănătate.

ADVERTISEMENT

Mulți considerau că runele aduc mesaje misterioase și ascund secrete. Astfel, din cele mai vechi timpuri runele erau folosite drept oracol, pentru a face previziuni. Unii medici susțineau că pot vindeca și bolnavi cu ajutorul lor.

Toate runele erau puse într-un săculeț. Persoana care dorea un răspuns punea o întrebare, și extrăgea o piatră magică. Apoi afla ceea ce dorea să știe de la cel care știa să interpreteze.

Mai târziu, runele au devenit și un joc adorat de nobilii nordici sau britanici. Chiar dacă era doar un joc inofensiv, în anul 1639 a fost interzis prin Bulă papală.

Pentru numeorlogi runa este un simbol cu unele puteri magice care poate da informații foarte prețioase. Unele persoane folosesc aceste pietre ca amulete pentru a se proteja împotriva lucrurilor rele.

ADVERTISEMENT