Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce impact va avea Dorin Rotariu la FCSB. „Nu mai au nevoie de Compagno”

FCSB pregătește în liniște noua față a echipei. Venirea lui Rotariu în primul '11' înseamnă mai multe combinații în partea dreaptă a terenului. Cu Florinel Coman pe stânga și Dorin Rotariu în flancul opus, echipa lui Becali va deveni și mai periculoasă.
22.10.2023 | 14:12
Ce impact va avea Dorin Rotariu la FCSB Nu mai au nevoie de Compagno
ANALIZA Cum VA ARATA FCSB cu Dorin Rotariu in primul “11”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu promite să aducă un suflu proaspăt în atacul celor de la FCSB. Fostul jucător al lui Dinamo vine să suplinească problemele ofensive din flancul drept. Rotariu este un fotablist de picior stâng care s-a remarcat în carieră prin pătrunderile în zona centrală.

Venirea lui Rotariu poate aduce un plus în contul FCSB-ului

“Gigi a spus mereu de când a plecat Cordea că trebuie o aripă dreaptă și un vârf de atac. A încercat cu Miculescu, din păcate nu a dat satisfacție ca atacant dreapta și l-a folosit mai mult ca atacant central.

ADVERTISEMENT

A încercat cu Tavi Popescu știind foarte bine că nu se simte ok, pe piciorul lui de bază, piciorul drept, așa cum intră din partea stângă. L-a avut și pe Sorescu pe care l-a mai încercat în partea dreaptă”, a declarat Valeriu Răchită.

FCSB este blindată pe postul de aripă dreaptă. Venirea lui Dorin Rotariu face ca opțiunile lui Charalambous pentru acel post să se ridice la 3. Alexandru Băluță și David Miculescu pot acoperi cu succes zona dreaptă din atacul celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT

Compagno poate fi sărit din schemă

“Rotariu este un jucător care joacă în aripă dreaptă cu piciorul invers, cum e Florinel, dar pe partea stângă. Iar Rotariu intră cu stângul din partea dreaptă. Asta înseamnă că singurele centrări pe care le poate primi Compagno vor fi din partea fundașilor laterali.

Deci jocul Stelei acum, dacă va fi structurat, va fi pe combinații. Pe pase filtrante, pe acțiuni individuale și mult mai puțin pe centrări și învăluiri. Nici Rotariu nu centrează bine cu dreptul, nici Florinel cu stângul, deci nu au nevoide de Compago ca să concluzionez, aici trebuie jucător de combinații”, a completat Valeriu Răchită.

ADVERTISEMENT

Singurul care va avea de suferit în urma acestui transfer este Andrea Compagno. Vârful celor de la FCSB este avantajat de un stil de joc ce implică centrări venite din marginea terenului. Cu Florinel Coman pe dreapta și Dorin Rotariu pe stânga, situațiile în care italianul poate veni la colțul scurt se vor împuțina.

Dorin Rotariu nu este singurul transfer pe care Becali l-a definitvat în ultima vreme. Apărarea a fost și ea întărită prin venirea lui Cristian Ganea. Ganea a fost adus liber de contract după despărțirea acestuia de Panathinaikos. La greci, fundașul stânga a jucat doar 9 partide.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în direct și în exclusiv, de la 10:30, doar pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Impactul lui Rotariu

 

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!