Life

Ce înseamnă dacă visezi că divorțezi. Este un semnal de alarmă

Ce înseamnă dacă visezi că divorțezi. Nu este vorba despre faptul că te vei separa, dar este un semnal de alarmă al relației sale.
11.01.2023 | 21:54
Ce inseamna daca visezi ca divortezi Este un semnal de alarma
Ce înseamnă dacă visezi că divorțezi. Este un semnal de alarmă Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce înseamnă dacă visezi că divorțezi. Dacă îți apare în vis acest lucru, atunci trebuie să știi că este vorba despre un semnal de alarmă.

Ce înseamnă dacă visezi că divorțezi

Nu este deloc un lucru plăcut să divorțezi, mai ales dacă simți că ești într-un punct foarte bun al relației tale.

ADVERTISEMENT

Totuși, lucrurile nu ar sta chiar așa, spun specialiștii, pentru că dacă visăm că divorțăm înseamnă că nu suntem deloc siguri pe noi și pe relația noastră.

Mai precis, un divorț în vis ar arăta faptul că avem un punct slab în relația de cuplu și poate chiar noi suntem cei care ne temem că aceasta poate se va termina și vom sfârși cu inima frântă.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, dacă visăm că divorțăm acest lucru nu înseamnă neapărat că este așa și că acest lucru se va întâmpla în realitate. Dar ar trebui să preluăm acest mesaj din subconștient ca pe un semnal de avertisment.

Dacă sunteți căsătorit de mult timp, un vis cu un divorț poate fi un semnal că te simți singur, exclus din propria relația și că ar fi cazul să încerci să repari lucrurile cu partenerul tău de viață.

ADVERTISEMENT

Divorțul în vis poate înseamna și faptul că relația voastră trece printr-un moment mai sensibil, cum ar fi că se petrec schimbări importante pentru voi, inclusiv că așteptați venirea unui copil pe lume.

Ce înseamnă dacă visezi că ești înșelat și divorțezi

Dacă visezi că ai fost înșelat și acesta este motivul pentru care divorțezi, atunci trebuie să știi că în inima ta este un sentiment de nesiguranță căruia ar fi cazul să îi dai doza de atenție cuvenită.

ADVERTISEMENT

De asemenea, poate fi un semn că în relația ta există neîncredere sau că ai sentimentul că poți fi oricând trădat de persoana de lângă tine pentru că nu ai suficientă încredere în partener.

Dacă visezi că divorțează părinții tăi, atunci explicația din spatele viselor este că ar trebui să petreci mai mult timp cu familia ta.

ADVERTISEMENT
Tags: