Life

Ce înseamnă escrocheria cu „V-au căzut niște monede pe jos”. Ce nu trebuie să faci în această situație

Ce reprezintă înșelăciunea cu „v-au căzut niște monede pe jos”. Care sunt lucrurile pe care trebuie să le eviți în acest caz.
07.12.2023 | 10:10
Ce inseamna escrocheria cu Vau cazut niste monede pe jos Ce nu trebuie sa faci in aceasta situatie
Ce reprezintă înșelăciunea cu „v-au căzut niște monede pe jos”. Care sunt lucrurile pe care trebuie să le eviți în acest caz. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce înseamnă escrocheria cu „V-au căzut niște monede pe jos”. Ce nu trebuie să faci în această situație. Specialiștii trag un semnal de alarmă și îți spun să treci cu vederea această replică dacă nu vrei să rămâi fără bunurile personale.

Ce reprezintă înșelăciunea cu „v-au căzut niște monede pe jos”. Care sunt lucrurile pe care trebuie să le eviți în acest caz

Ce reprezintă înșelăciunea cu „v-au căzut niște monede pe jos”. Care sunt lucrurile pe care trebuie să le eviți în acest caz. O femeie din Roma, Italia, a dezvăluit cum o persoană a încercat să îi fure lucrurile cu această metodă.

ADVERTISEMENT

Această capcană este una simplă, dar extrem de eficientă, susțin specialiștii. Escrocii iau în vizor femeile singure și bătrânii, locul ideal fiind parcarea subterană. Ei le spun victimelor că și-au pierdut niște bani, în timp ce le bat în geam.

Scopul lor este să le distragă atenția de la bunurile materiale, mai ales dacă sunt deja în mașina personală. Pungașii sustrag în acest punct geanta care se află pe scaunul din față sau alte lucruri din autoturism.

ADVERTISEMENT

Când victima se dă jos din mașină pentru a căuta monedele pierdute apare, așadar, momentul oportun pentru a fura obiectele pe care au pus ochii. Din păcate, foarte multe persoane au căzut în această capcană.

Metoda de furt care te lasă fără bunuri

„Cred că am dejucat un jaf. O persoană m-a oprit în parcarea subterană când eram deja în mașină, pretinzând că mi-am scăpat niște bani. A arătat cu degetul spre solul de unde tocmai plecasem.

ADVERTISEMENT

Nu am putut vedea nimic pe jos. Nu am coborât din mașină, ci m-am întors în aceeași parcare pentru a înțelege mai bine ce spunea tipul. Am deschis portiera mașinii și am văzut niște mărunțiș pe jos. Nu erau banii mei.

Știam că nu aveam mărunt. Am plecat cu mașina, iar tipul a continuat să zăbovească prin preajmă. Nu am nicio dovadă că ar fi așteptat o victimă care să coboare din mașină pentru a fura ceva din mașină sau chiar mașina în sine.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, vreau să împărtășesc”, a povestit o femeie din Roma care și-a dat seama de ce se întâmplă, conform stiridiaspora.ro. Mărturia acesteia a fost confirmată de mulți internauți care s-au aflat în aceeași situație neplăcută.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza...
Vin ploile. Meteorologii anunţă averse în fiecare zi pentru următoarele două săptămâni. Prognoza pe regiuni în perioada 13 - 26 mai
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o...
Cristi Borcea, dezvăluiri fără precedent despre fiica secretă pe care o are dintr-o relaţie extraconjugală! Cu ce se ocupă tânăra
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate...
Modificarea regulilor RCA. Șoferii ar putea primi o listă cu ateliere service agreate de asigurători
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o...
Ce MOȘTENIRE a primit Catinca Roman de la Mioara Roman. Ce a dezamăgit-o cel mai tare. Nu i-a fost rușine să spună asta!
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie