Life

Ce înșelăciune ar fi făcut în Austria un bărbat care s-a dat drept român. Poliția cere ajutor pentru a-l identifica

Un bărbat care s-a dat drept român a comis mai multe infracțiuni în Austria. Acum, Poliția cere ajutor pentru a-l identifica.
13.03.2023 | 14:21
Ce inselaciune ar fi facut in Austria un barbat care sa dat drept roman Politia cere ajutor pentru al identifica
Înșelăciune făcută de un bărbat care s-a dat drept român. Foto Colaj Fanatik / Poliția din Austria
ADVERTISEMENT

Un bărbat care s-a drept român este responsabil de o înșelăciune în Austria. Bărbatul respectiv a mers la mai multe magazine care închiriau schiuri în Tirol și a cerut niște modele foarte specifice.

Înșelăciune făcută de un bărbat care s-a dat drept român

Acesta a arătat fotografii de pe un pașaport român, dar și de pe unul maghiar de pe telefonul mobil atunci când a închiriat schiurile și nu a ajuns să mai dea înapoi ceea ce închiriase.

ADVERTISEMENT

Acum, poliția din Austria aceea are ajutor pentru a-l identifica pe acest bărbat care nu a mai adus niciodată schiurile înapoi și care ar fi creat un prejudiciu în jur de 10000 de euro.

Bărbatul a furat aceste schiuri pe care le voia întotdeauna același model, iar infracțiunea sa a avut de fiecare dată același tipar, scrie presa locală.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a susținut că este român atunci când și-a arătat fotografia care să îl identifice a spus că și-a pierdut actul de identitate.

Individul i-a rugat pe reprezentanții de la magazin să îi dea schiuri „ATOMIC Redster”, modelele G9 și S9 cu lungimea cuprinsă între 165 cm și 177 cm. Aceeași abordare a avut o acesta și la alte nouă magazine, în total fiind păgubite zece astfel de facilități.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este nerăbdător în magazin. A mințit despre cazare și a folosit multiple identități

Bărbatul a plătit tariful de închiriere în numerar și ulterior a dispărut cu schiurile și este căutat și acum de poliție. Acesta a stat doar câteva minute în magazine și era nerăbdător să încheie foarte rapid procesul, lucru de înțeles având în vedere că plănuia o infracțiune.

Mai mult, acesta ar fi indicat și o pensiune la care ar locui doar că acela nu a fost cazat niciodată acolo. Bărbatul vorbește bine engleză și are vârsta cuprinsă între 30 și 45 de ani, a descris poliția.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care a comis aceste infracțiuni și-a acoperit de fiecare dată când a intrat în magazine fața cu o mască de protecție și avea în același timp îmbrăcăminte de schi, cască și ochelari și, de asemenea, și cizme de schi Atomic.

Numele folosite de bărbatul respectiv au fost de mai multe naționalități: „Kedves Viktor”, „Beraczka Tamas”, „Brazator Viktor”, „Cenuse Ion”, „Rebegea Vlady” și „Dir Antonio”.

ADVERTISEMENT
Tags: