Life

Ce intervenții estetice are actrița Eugenia Șerban. Vedeta nu se ferește să recunoască ce face pentru a arăta bine

Ce intervenții estetice are actrița Eugenia Șerban. Vedeta nu se ferește să recunoască că apelează la unele trucuri pentru a arăta bine.
10.11.2022 | 08:40
Ce interventii estetice are actrita Eugenia Serban Vedeta nu se fereste sa recunoasca ce face pentru a arata bine
Ce intervenții estetice are actrița Eugenia Șerban. Vedeta nu se ferește să recunoască. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Actrița Eugenia Șerban a dezvăluit ce intervenții estetice are. Vedeta are anumite trucuri la care apelează și nu se ferește să recunoască.

Ce intervenții estetice are actrița Eugenia Șerban

Eugenia Șerban a dezvăluit că este de acord cu operațiile estetice și oricine ar trebui să facă ce simte pentru a arăta bine.

ADVERTISEMENT

Mai mult, actrița care a interpretat-o pe Renata în Inimă de țigan a vorbit și despre propriile intervenții estetice și a mărturisit că este fana botoxului.

De asemenea, a făcut și o blefaroplastie, operație pe care a făcut-o și Dinu Maxer. Aceasta constă în eliminarea pielii în exces de pe pleoape.

ADVERTISEMENT

Actrița mai face și tratamente de hidratare și este de părere că orice femeie ar trebui să aibă un ritual de îngrijire din care să nu lipsească demachierea și cremele.

“Puțin botox, tratamente de hidratare. Nu le-am făcut aici, probabil o să le încerc și aici. Și mi-am făcut o blefaroplastie acum foarte mulți ani.

ADVERTISEMENT

Cremă, demachiat, cred că sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă orice femeie, nu sunt trucuri. Să uităm să ne demachiem sau să ne dăm cu cremă pe față? Nu cred! Asta ar trebui să fie un ritual.

Nu avem cum să uităm. Dacă uităm asta, cred că uităm că suntem femei și că trebuie să arătăm bine.”, a declarat Eugenia Șerban, potrivit ego.ro.

ADVERTISEMENT

Eugenia Șerban este de acord cu operațiile estetice

Eugenia Șerban este de acord ca fiecare femeie să facă ce simte pentru a arăta bine, atâta timp cât nu exagerează și lucrurile au o naturalețe.

Aceasta chiar vorbea cu o prietenă care a apelat la medicii esteticieni despre subiect și a încurajat-o.

„Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, exact despre asta. Și-a făcut, de curând, o operație și i-am spus: “Eu sunt în totalitate de acord!

Atâta timp cât ne face să ne simțim bine în pielea noastră și să nu exagerăm, e bine că există!”, a spus ea.

ADVERTISEMENT
Tags: