Sport

Gigi Becali dă vina pe antrenori pentru eliminarea FCSB: „Dacă mă implicam eu nu ieșea așa”

Gigi Becali a dat vina pe antrenor pentru eliminarea FCSB-ului din preliminariile Conference League, în urma meciului cu Nordsjaelland, scor 0-2.
17.08.2023 | 22:21
Gigi Becali da vina pe antrenori pentru eliminarea FCSB Daca ma implicam eu nu iesea asa
Gigi Becali dă vina pe antrenori pentru eliminarea FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a spus că Elias Charalambous și cu Mihai Pintilii au făcut greșit echipa și că au greșit și schimbările, spunând că se va implica din nou la echipă.

Gigi Becali dă vina pe antrenori pentru eliminarea FCSB

Gigi Becali a dat vina pe antrenor pentru eliminarea FCSB-ului din preliminariile Conference League: „Glumeam și eu! Ce măsuri să iau? O să fac treaba mea cum trebuie s-o fac și nu mai fac cum vreți voi și cum spuneți voi că trebuie să fac. Adică să nu mă bag, dacă mă băgam eu ieșea așa?

ADVERTISEMENT

Nu m-am sfătuit cu ei, au făcut cum au vrut ei, de-acum înainte o să am grijă. Prima dată au spus că vor să joace cu Băluță atacant și am fost de acord, după s-a accidentat Băluță și au spus că vor să joace cu Compagno și au venit după cu formula aia”.

„M-au informat, am spus că fac ca ei, că mergea echipa. Băluță a făcut o entorsă. Nici schimbările nu s-au făcut bine, Chiricheș a făcut greșeala aia…

ADVERTISEMENT

Noi avem 11 jucători pe teren, dar noi nu avem un antrenor să îi antreneze la corner. Olaru nu poate să ridice mingea. Piticania aia de la CFR, pe care l-a luat Rapid, cum poate să bată cornerul”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

„Eu vreau să văd un singur jucător care să ridice mingea la un corner!”

„Eu vreau să văd un singur jucător care să ridice mingea la corner, să ridice mingea la 2 metri. Asta l-am întrebat și pe MM de mai multe ori. Din dreapta, din stânga…

ADVERTISEMENT

Coman mai poate să bată, dar restul nu pot să ridice o minge. Aleargă, nimic de spus, dar ce să alergi dacă tu nu ridici mingea”, a continuat Gigi Becali.

„Eu nu l-aș fi scos pe Ovidiu Popescu, l-aș fi scos pe Djokovic și-l lăsam pe Ovidiu în teren. Nu l-aș fi băgat pe Miculescu și l-aș fi băgat pe Cordea. Nu dau vina pe ei, dar nu s-a făcut bine echipa.

ADVERTISEMENT

Eu am fost de acord, că am zis să fac așa cum trebuie să se facă la fotbal. Eu acum vreau să dau și mai multă putere antrenorilor”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT
Tags: