Life

Ce legătură a avut Andreea Esca cu familia lui Alexandru Arșinel: “A fost o poveste foarte frumoasă”

Ce legătură a avut Andreea Esca cu familia lui Alexandru Arșinel. Știrista de la Pro TV a povestit totul în urmă cu câțiva ani.
30.09.2022 | 17:29
Ce legatura a avut Andreea Esca cu familia lui Alexandru Arsinel A fost o poveste foarte frumoasa
Ce legătură a avut Andreea Esca cu familia lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: hepta.ro, Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Esca a avut, cu mult timp în urmă, o legătură cu familia lui Alexandru Arșinel. În tinerețe, știrista a avut o relație cu unul dintre copiii maestrului.

Ce legătură a avut Andreea Esca cu familia lui Alexandru Arșinel

Prezentatoarea Știrilor de la Pro TV a avut o relație cu Bogdan Arșinel, unul dintre fiii regretatului Alexandru Arșinel, care s-a stins din viață pe 29 septembrie 2022.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca a vorbit, la un moment dat, despre primul ei iubit, fără a dezvălui însă identitatea acestuia. El era în clasa a XI-a, iar vedeta de la Pro TV în clasa a IX-a. Știrista a urmat cursurile Colegiului Național “Gheorghe Lazăr” din București.

Jurnalista a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei partener, cu care a fost împreună până la sfârșitul liceului.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarei îi plăcea foarte mult de Bogdan Arșinel, care era un bun sportiv în liceu, dar și un dansator care făcea senzație la petreceri.

“Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului.

ADVERTISEMENT

Îmi plăcea foarte mult pentru ca era unul dintre cei mai buni baschetbaliști și pentru că dansa foarte bine. La petreceri era un adevărat spectacol.

Dar, ca orice poveste din adolescență, are un sfârșit și fiecare a luat-o pe alt drum. A făcut Facultatea de Construcții și construiește lucruri frumoase în țară.

ADVERTISEMENT

S-a căsătorit, are și el doi copii. Este un om împlinit și îmi pare foarte bine pentru el.”, povestea Andreea Esca, potrivit libertatea.ro.

Ce spunea Andreea Esca despre Bogdan Arșinel, primul său iubit

În autobiografia “Ce-am făcut când am tăcut”, lansată în 2014, Andreea Esca a vorbit despre primul ei iubit, pentru care a avut sentimente puternice în tinerețe.

“Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea.

Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia.

Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.

De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”, povestea vedeta în cartea sa.

Ce părere avea Alexandru Arșinel despre relația lui Bogdan cu Andreea Esca

Regretatul actor nu a cunoscut-o pe Andreea Esca în perioada în care forma un cuplu cu fiul său cel mare, Bogdan. Alexandru Arșinel nu petrecea prea mult timp cu copiii lui atunci fiind adesea plecat cu munca prin țară.

Mai mult, fiul său nu i-a vorbit niciodată despre relația cu Andreea Esca. Era un bărbat foarte discret atunci când era vorba despre chestiuni atât de personale, după cum a mai precizat Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel a murit în seara de joi, 29 septembrie 2022, după o perioadă în care a fost internat la Spitalul Universitar din Capitală. În ultima săptămână din viață, actorul a fost intubat și ventilat la ATI.

Mai multe vedete și nume cunoscute din lumea politică și-au exprimat regretul după vestea decesului. Mirela Vaida a fost șocată de moartea renumitului actor și a sperat că starea sa de sănătate se va îmbunătăți.

De asemenea, și Dan Negru a vorbit cu regret despre marele actor. Prezentatorul și-a amintit de audiențele record pe care le avea atunci când Alexandru Arșinel și Stela Popescu erau invitați la Revelioanele moderate de el.

ADVERTISEMENT