Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce legătură este între Edi Iordănescu, Ovidiu Burcă și Einstein. Comparație uluitoare

Antrenorii din România pot lua lecții de la Albert Einstein. Celebrul fizician nu a jucat fotbal, însă teoriile lui despre viață se pot aplica cu succes în pregătirea meciurilor.
02.12.2023 | 13:30
Ce legatura este intre Edi Iordanescu Ovidiu Burca si Einstein Comparatie uluitoare
Antrenorii romani se pot inspira de la Einstein
ADVERTISEMENT

România a reușit să se califice la Euro 2024 și a surprins pe toată lumea prin faptul că a terminat grupa pe primul loc. Performanța lui Edi Iordănescu a fost cu atât mai impresionantă în condițiile în care campania din Liga Națiunilor a fost considerată un eșec.

Edi Iordănescu, pe urmele lui Einstein

“Eu cred că marele câștig al lui Edi Iordănescu după campania de Liga Națiunilor este că a înțeles ceea ce spunea Einstein. Care zicea că dacă faci aceleași lucruri și te aștepți să obți alte rezultate, e semn de nebunie.

ADVERTISEMENT

Ori Edi a schimbat radical anumite aspecte ale problemei după campania din Liga Națiunilor. Apropo de Dinamo, Dinamo are șanse să se salveze de la retrogradare în momentul acesta dacă e să socotim înjumătățirea punctelor”, a declarat Andrei Vochin.

Este a treia oară în istoria echipei naționale când “tricolorii” nu resimt presiunea și emoțiile specifice ultimului meci în preliminarii. Primul episod similar a avut loc în drumul către Cupa Mondială din 1998, când România și-a asigurat calificarea cu trei etape înainte de finalul grupelor preliminare.

ADVERTISEMENT

Dinamo se poate salva de la retrogradare

După înfrângerea înregistrată în partida împotriva FCSB-ului, scor 0-1, la finalul etapei a 17-a din SuperLiga, jucătorii echipei Dinamo s-au confruntat cu provocarea de a găsi explicații pentru seria lor neagră de rezultate. Formația din Ștefan cel Mare a ajuns la 3 înfrângeri consecutive.

“Între Dinamo și FCU Craiova sunt numai 3 puncte. Sigur, FCU Craiova are un meci de disputat, dar cei de la Dinamo dacă vor face o analiză corectă și își vor dea seama ce trebuie să schimbe, sunt ca la începutul drumului.

ADVERTISEMENT

Doar că trebuie să vezi ce trebuie să schimbi. Și trebuie să o faci. Pentru că dacă vei continua să faci lucrurile la fel, e semn de nebunie, cum spunea Einstein, dacă nu vrei alte rezultate”, a completat Andrei Vochin.

Jucătorii și staff-ul echipei Dinamo se confruntă cu o perioadă dificilă, iar analiza acestui moment complicat va fi esențială pentru găsirea soluțiilor care să readucă echipa pe drumul victoriilor. Ultimul meci câștigat de echipa lui Ovidiu Burcă, înlocuit între timp cu Zeljko Kopic, așa cum FANATIK  a anunțat în exclusivitate, a fost în luna august, contra formației din Voluntari.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Lectie pentru Iordanescu si Burca

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni