Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Edi Iordănescu e cerut în continuare pe banca României: „E cel mai bun antrenor din ultimii ani!”

România a reușit să se califice la Euro 2024. În urma acestei performanțe, FRF este pregătită să îi ofere lui Iordănescu prelungirea. Decizia finală aparține selecționerului.
25.11.2023 | 00:09
Edi Iordanescu e cerut in continuare pe banca Romaniei E cel mai bun antrenor din ultimii ani
RAMANE Edi Iordanescu pe banca nationalei Romaniei! VERDICTUL DAT IN DIRECT. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

România a reușit să se califice la Euro 2024 de pe prima poziție. Ba mai mult, tricolorii au terminat grupa fără nici o înfrângere. Succesul lui Edi Iordănescu pe banca naționalei poate veni și cu oferta FRF de prelungire a înțelegerii. În acest moment, contractul selecționerului expiră la finalul Euro 2024.

FRF vrea să îi extindă înțelegerea lui Edi Iordănescu

“Crezi că va continua Edi Iordănescu la națională? Sau cum vezi tu toată problema asta. Deja a început să se discute inclusiv de prelungirea colaborării care expiră după turneul final din Germania, de anul viitor”, a punctat Cristi Coste.

ADVERTISEMENT

“Este cel mai bun antrenor din ultimii ani ai naționalei României. Este cel care a calificat echipa, este cel care a reușit să facă un grup și bineînțeles, eu ca și președinte de federație, cum să las să plece un antrenor care a reușit performanța asta.

Eu cred că va continua și cu siguranță va avea rezultate la Campionatul European, o să vedeți, eu am încredere în grupul acesta pe care l-a făcut și îmi doresc din inimă să treacă de grupă, oricare ar fi ea”, a declarat Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu a terminat în forță campania de calificare la Euro 2024. Selecționerul României a luat 6 puncte din dubla cu Israel și Elveția și a închis gura tuturor contestatarilor. Câștigarea grupei i-a asigurat României adversare mai facile în cadrul turneului final din Germania.

România a terminat grupa pe primul loc

“La cum îl văd eu de naționalist și ținând cont din ce familie se trage, nu cred că va refuza următoarea ofertă a Federației Române de Fobtal. Dar, ca orice antrenor, sau orice jucător, poate veni momentul în care ajungi la niște performanțe frumoase.

ADVERTISEMENT

Atunci, cu siguranță se va gândi să meargă mai sus, să antreneze o echipă de cupele europene sau de Champions League, să antreneze afară. Știți, cam acesta este obiectivul fiecăruia.

Cu cât ai rezultate mai bune, trebuie să profiți de asta și să mergi undeva unde îți va fi mai bine. Dar cum îl știu eu, un tip cumpătat, cu siguranță îl vom vedea și la următoarea calificare”, a completat Florentin Petre.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Petre il lauda pe Iordanescu

ADVERTISEMENT