Life

Ce limite încearcă Victor Slav să-i impună fiicei sale, Sofia: “A început să plângă”

Victor Slav a făcut dezvăluiri despre relația cu fiica lui, căreia încearcă să-i impună anumite limite. Ce vrea să o învețe pe Sofia.
28.12.2022 | 08:30
Ce limite incearca Victor Slav sai impuna fiicei sale Sofia A inceput sa planga
Ce vrea Victor Slav să o învețe pe fiica lui. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victor Slav încearcă să-i impună limite fiice sale atunci când vine vorba de cadouri. Fostului Biancăi Drăgușanu îi este foarte greu să-i refuze Sofiei anumite plăceri.

Victor Slav încearcă să-i impună limite fiicei sale

Fostul prezentator de la Kanal D își iubește foarte mult fiica, alături de care și-a petrecut sărbătorile de iarnă.

ADVERTISEMENT

Sofia Natalia este fiica fostului model din relația cu Bianca Drăgușanu, iar cei doi sunt despărțiți de ani buni. Cu toate acestea, au rămas în relații bune de dragul fetiței, care locuiește cu mama ei.

Aceasta a primit cadouri de Crăciun de la ambii părinți, însă Victor Slav vrea să o învețe o lecție importantă.

ADVERTISEMENT

Fostul Biancăi Drăgușanu face tot posibilul să nu-i satisfacă mofturile fiicei sale în vârstă de șase ani, însă îi este foarte greu. Magazinele sunt pline de jucării, iar atunci când Sofia vede ceva care îi place, tatăl ei nu o poate refuza.

Din acest motiv, Victor Slav a avut o discuție cu Sofia despre darurile de la Moș Crăciun.

“Am avut de curând o discuție cu ea foarte interesantă, pentru că noi, părinții, ne propunem să nu le cumpărăm atât de multe jucării copiilor, nu prea reușești.

ADVERTISEMENT

Pentru că sunt peste tot, sunt și în mall, atâtea magazine și le vede. Îmi spune că vrea și nu poți să îi spui că nu are voie.”, a povestit Victor Slav la Antena Stars.

Ce încearcă Victor Slav să o învețe pe fiica lui

Deși îi este greu să-i spună “nu” fiicei sale, fostul prezentator a încercat să o facă pe Sofia să înțeleagă că nu are nevoie de atâtea jucării.

ADVERTISEMENT

Victor Slav încearcă să o educe pe fiica lui să fie recunoscătoare pentru lucrurile pe care le primește. Totodată, acesta vrea ca micuța să fie darnică cu cei care nu au o situație materială prea bună.

Fostul prezentator i-a spus Sofiei că Moș Crăciun îi va aduce cadouri ținând cont de comportamentul ei din acest an. Acesta a încercat să-i impună o limită de o jucărie pe săptămână.

“Am avut o discuție cu ea și i-am explicat să nu mai cumpărăm atât de multe jucării.

M-am folosit de această perioadă și i-am spus că Moș Crăciun urmărește tot timpul anului ce face copilul și știe câte jucării primește, pentru că el aduce jucării de Crăciun, iar dacă ai foarte multe jucării și Moș Crăciun face asta, aduce jucării.

A început să plângă și am zis că trebuie să facem într-un fel să luam maxim o jucărie pe săptămână… să putem să avem cadou de la Moș Crăciun, jucăriile astea multe să le strângem și le dăm la niște copii.”, a mai spus Victor Slav.

ADVERTISEMENT