Life

Ce mai face Aurel Pădureanu după moartea soției sale, Cornelia Catanga: ”Mă roade treaba asta”

Ce simte Aurel Pădureanu după pierderea partenerei de viață, Cornelia Catanga. Mărturia cântărețului la 2 ani de la pierderea artistei.
23.06.2023 | 22:18
Ce mai face Aurel Padureanu dupa moartea sotiei sale Cornelia Catanga Ma roade treaba asta
Ce simte Aurel Pădureanu după pierderea partenerei de viață, Cornelia Catanga. Mărturia cântărețului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce mai face Aurel Pădureanu după moartea soției sale, Cornelia Catanga. Lăutarul are în continuare câteva regrete și spune că îl roade un lucru pe care nu l-a putut schimba sub nicio formă la momentul respectiv.

Ce simte Aurel Pădureanu după pierderea partenerei de viață, Cornelia Catanga. Mărturia cântărețului

Aurel Pădureanu a spus ce simte după pierderea partenerei de viață, Cornelia Catanga, care a murit la 63 de ani, pe 21 martie 2021. Regretata cântăreață a suferit de Covid-19, boală care a răpus-o în urmă cu peste 2 ani.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare suferință a lăutarului este cum a fost înmormântată soția sa. Din cauza restricțiilor din pandemie și a virusului care se răspândea extrem de rapid solista nu a avut parte de o slujbă cumsecuvine.

„Suntem în regulă și eu și băiatul. În ultima perioadă am început tot mai mult să mă duc la Biserică, să mă rog pentru liniștea mea sufletească, îi cer Lui Dumnezeu să îmi dea liniște sufletească.

ADVERTISEMENT

Mă macină gândul că am dus-o pe Cornelia atunci la spital, de fiecare dată îmi apare în minte imaginea și vorbele ei în care îmi spunea: «Ce faci? Mă duci la spital?«. Plus că a fost înmormântată foarte urât.

Știți cu toții că a fost pusă într-un sac și dusă la groapă. O artistă ca ea, la nivelul său, să fie îngropată într-un sac?…Nu se poate așa ceva. Este greu, mă roade treaba asta. Gândul meu și al fiului meu, Alexandru, ne este doar la ea.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama că nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm, ne-am susținut necondiționat în tot ceea ce am făcut”, a dezvăluit Aurel Pădureanu pentru publicația click.ro.

Cornelia Catanga, uitată de breasla de artiști

Aurel Pădureanu susține că regretata sa soție, Cornelia Catanga, a fost uitată de breasla de artiști. Lăutarul a mai adăugat că în prezent nimeni nu mai vine la cimitirul Ghencea pentru a-i aprinde o lumânare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și fiul, Alexandru, sunt singurii care nu au scos-o pe artistă din inima și sufletelor lor. Artistul de muzică de petrecere suferă enorm din această cauză și că prietenii din trecut nu mai trec pragul casei sale.

ADVERTISEMENT