Life

Ce mai face Aurel Pădureanu după moartea soției sale, Cornelia Catanga: ”Mă roade treaba asta”

Ce simte Aurel Pădureanu după pierderea partenerei de viață, Cornelia Catanga. Mărturia cântărețului la 2 ani de la pierderea artistei.
23.06.2023 | 22:18
Ce mai face Aurel Padureanu dupa moartea sotiei sale Cornelia Catanga Ma roade treaba asta
Ce simte Aurel Pădureanu după pierderea partenerei de viață, Cornelia Catanga. Mărturia cântărețului. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce mai face Aurel Pădureanu după moartea soției sale, Cornelia Catanga. Lăutarul are în continuare câteva regrete și spune că îl roade un lucru pe care nu l-a putut schimba sub nicio formă la momentul respectiv.

Ce simte Aurel Pădureanu după pierderea partenerei de viață, Cornelia Catanga. Mărturia cântărețului

Aurel Pădureanu a spus ce simte după pierderea partenerei de viață, Cornelia Catanga, care a murit la 63 de ani, pe 21 martie 2021. Regretata cântăreață a suferit de Covid-19, boală care a răpus-o în urmă cu peste 2 ani.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare suferință a lăutarului este cum a fost înmormântată soția sa. Din cauza restricțiilor din pandemie și a virusului care se răspândea extrem de rapid solista nu a avut parte de o slujbă cumsecuvine.

„Suntem în regulă și eu și băiatul. În ultima perioadă am început tot mai mult să mă duc la Biserică, să mă rog pentru liniștea mea sufletească, îi cer Lui Dumnezeu să îmi dea liniște sufletească.

ADVERTISEMENT

Mă macină gândul că am dus-o pe Cornelia atunci la spital, de fiecare dată îmi apare în minte imaginea și vorbele ei în care îmi spunea: «Ce faci? Mă duci la spital?«. Plus că a fost înmormântată foarte urât.

Știți cu toții că a fost pusă într-un sac și dusă la groapă. O artistă ca ea, la nivelul său, să fie îngropată într-un sac?…Nu se poate așa ceva. Este greu, mă roade treaba asta. Gândul meu și al fiului meu, Alexandru, ne este doar la ea.

ADVERTISEMENT

Vă dați seama că nu pot uita o așa femeie. Am iubit-o enorm, ne-am susținut necondiționat în tot ceea ce am făcut”, a dezvăluit Aurel Pădureanu pentru publicația click.ro.

Cornelia Catanga, uitată de breasla de artiști

Aurel Pădureanu susține că regretata sa soție, Cornelia Catanga, a fost uitată de breasla de artiști. Lăutarul a mai adăugat că în prezent nimeni nu mai vine la cimitirul Ghencea pentru a-i aprinde o lumânare.

ADVERTISEMENT

Cântărețul și fiul, Alexandru, sunt singurii care nu au scos-o pe artistă din inima și sufletelor lor. Artistul de muzică de petrecere suferă enorm din această cauză și că prietenii din trecut nu mai trec pragul casei sale.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece...
O detectivă este plătită pentru a afla dacă femeile sunt înșelate: „Din zece bărbați, în medie, opt eșuează”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el...
Locul unic din România, considerat raiul iubitorilor de trasee montane. Drumul până la el ne poartă prin aproape 100 de peşteri
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian...
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Cât câștigă Denise Rifai. Vedeta, incomodată de Dani Oțil și Răzvan Simion
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut...
Câștigătorul Chefi la cuțite șterge pe jos cu foștii chefi. Ce i-au făcut acești în trecut. El critică și emisiunea MasterChef. ''Este un concurs pentru bucătari amatori''
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul...
Ucraina a cerut permisiunea să folosească arme occidentale împotriva unor ținte din interiorul Rusiei
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce...
Câștigătorul Chefi la cuțite dă de pământ cu Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Ce a avut de spus la adresa foștilor chefi din cooking show-ul Antenei 1