Life

Ce mai face și cu ce se ocupă Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu apare tot mai rar în public

Ioana Tufaru, fiica regretatei cântărețe Anda Călugăreanu, a dispărut din spațiul public în ultima perioadă, motiv pentru care lumea se întreabă cu ce se mai ocupă, dar și care este relația cu iubitul ei, Ionuț Mardare.
03.06.2021 | 21:35
Ce mai face si cu ce se ocupa Ioana Tufaru Fiica Andei Calugareanu apare tot mai rar in public
Ce mai face și cu ce se ocupă Ioana Tufaru. Fiica cântăreței Anda Călugăreanu apare tot mai rar în public. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Femeia în vârstă de 44 de ani este tot mai discretă cu viața personală și nu mai apare la emisiuni TV, așa cum se întâmpla în trecut. Fiica regretatei soliste Anda Călugăreanu se descurcă foarte greu din punct de vedere financiar și nu are niciun loc de muncă.

Concret, Ioana Tufaru trăiește din banii aduși de partenerul ei de viață, Ionuț, care în urmă cu un an a intrat în șomaj tehnic. Cei doi și fiul lor, Luca (5 ani) au fost nevoiți să trăiască dintr-o sumă de circa 1.800 de lei pe lună, din mai multe surse de venit.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru, tot mai discretă. Fiica Andei Călugăreanu nu mai este văzută în public

În trecut, Ioana Tufaru a jucat într-o piesă de la Teatrul Evreiesc pentru care a muncit timp de 3 luni. Se întâmpla în anul 2019, însă de atunci pare să o ducă din ce în ce mai greu cu banii.

Din fericire, cei trei au un acoperiș deasupra capului mulțumită lui Gigi Becali, care le-a oferit o locuință. Omul de afaceri a sprijinit-o mereu de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

„Au fost trei luni de muncă, grele și obositoare, azi tragem linie, trei luni frumoase cu oameni frumoși. Trei luni în care Teatrul Evreiesc de Stat a fost a doua mea casă.

Actorii de acolo au fost ca o a doua familie, o experiență frumoasă de care sincer îmi va fi dor”, spunea fiica Andei Călugăreanu la momentul respectiv, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Ioana Tufaru și soțul ei sunt recunoscători că nu mai dorm pe străzi și se bucură de condiții omenești, în ciuda faptului că nu dispun de foarte multe resurse financiare. Ei stau într-o garsonieră.

Din păcate, starea de urgență de anul trecut, cauzată de pandemia de coronavirus, i-a afectat foarte mult. Femeia primește un ajutor social de la stat, în timp ce soțul ei, Ionuț Mardare, care lucrează la o firma de salubritate, este în șomaj tehnic.

ADVERTISEMENT

Salariul bărbatului a fost redus cu 25%, motiv pentru care mai primește doar 1.000 de lei. Fiica Andei Călugăreanu are și alocația fiului ei, Luca, care deși nu este o sumă mare este foarte importantă pentru ei.

Când a fost văzută ultima oară în public Ioana Tufaru

Ioana Tufaru a fost văzută ultima oară la priveghiul regretatului Ion Dichiseanu, care a avut loc la Teatrul Nottara. A fost să îi ducă un ultim omagiu celebrului actor, fără să fie interesată să acorde vreun interviu.

Fiica solistei Anda Călugăreanu nu a stat prea mult în sală și a ieșit în grabă. A aprins o lumânare și a înălțat o rugăciune în amintirea celui care a fost Ion Dichiseanu. Se întâmpla pe 21 mai 2021.

ADVERTISEMENT