Life

Ce mare regret are actrița Marinela Chelaru. L-a făcut public de ziua de naștere

Marinela Chelaru își aniversează ziua de naștere pe 12 iulie, îndrăgita actriță dezvăluind abia acum care este remușcarea pe care o poartă în suflet.
12.07.2022 | 23:39
Ce mare regret are actrita Marinela Chelaru La facut public de ziua de nastere
Ce remușcare are Marinela Chelaru. Actrița a împlinit 63 de ani. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Artista a spus ce mare regret are. L-a făcut public la aniversarea vârstei de 63 de ani, zi care o găsește departe de scenă și de breasla din care a făcut parte ani buni. Vedeta recunoaște ce nu a reușit să facă în viața personală.

Ce remușcare are Marinela Chelaru. Actrița a împlinit 63 de ani

Marinel Chelaru a vorbit de ziua sa de naștere, cu cea mai mare sinceritate, despre remușcarea pe care o are. Este vorba de un regret mare care o urmărește și nu-i dă pace, și anume că nu a reușit să aducă pe lume un copil.

ADVERTISEMENT

Actrița din Grupul Vouă crede că ar fi fost o mamă foarte bună, mai ales că timp de 13 a fost profesoară. Vedeta a educat generații întregi și chiar a încercat să aducă pe lume un urmaș, dar din păcate, nu a reușit.

„Sunt o fire răbdătoare și îi iubesc foarte mult. 13 ani am crescut copii, pentru că eu am fost educatoare, nu m-am născut actriță. Nu cred că aș fi fost o mamă rea și cred că mi-aș fi divinizat, cred că eram atât de posesivă”, a declarat Marinela Chelaru pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Marinela Chelaru, dezvăluiri despre marele său regret

În aceeași notă, Marinela Chelaru spunea în urmă cu ceva vreme că s-a gândit să adopte un copil la un moment dat, dar mereu s-a întrebat cu ce destin s-a născut micuțul. În plus, era vorba de niște responsabilități foarte mari.

Viața actriței a fost marcată de foarte multe drame. Și-a pierdut părinții la un interval de 40 de zile. Primul care s-a prăpădit a fost tatăl actriței, care a murit a doua zi de Crăciun în anul 1986. După ce a rămas singură au apărut și problemele de ordin medical.

ADVERTISEMENT

A început să sufere de tiroidă și să ia foarte mult în greutate. În anul 2018 a suferit un infarct și o operație la inimă care a ținut-o departe de scenă. Marinela Chelaru și-a păstrat optimismul și a găsit un refugiu într-o pasiune mai veche, pictura.