Life

Ce mașină conduce Bianca Drăgușanu. Foarte puțini oameni își pot permite un asemenea bolid

Cu ce autoturism de lux circulă Bianca Drăgușanu. Doar o mică parte din populație își poate cumpăra un astfel de autovehicul.
14.02.2024 | 18:35
Ce masina conduce Bianca Dragusanu Foarte putini oameni isi pot permite un asemenea bolid
Cu ce autoturism de lux circulă Bianca Drăgușanu. Doar o mică parte din populație își poate cumpăra un astfel de autovehicul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce mașină conduce Bianca Drăgușanu. Foarte puțini oameni își pot permite un asemenea bolid. Fosta prezentatoare nu se uită la bani când vine vorba de bunăstarea sa, indiferent că este vorba de bunuri materiale, bijuterii sau vacanțe.

Cu ce autoturism de lux circulă Bianca Drăgușanu. Doar o mică parte din populație își poate cumpăra un astfel de autovehicul

Cu ce autoturism de lux circulă Bianca Drăgușanu. Doar o mică parte din populație își poate cumpăra un astfel de autovehicul care se ridică la valoarea de 250.000 de euro. Vedeta este foarte fericită cu noua achiziție.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile anunța că și-a scos la vânzare mașina pe care a folosit-o o vreme lungă, fabricată în anul 2021. Iată că frumoasa blondină nu a așteptat să găsească proprietar pentru că deja s-a urcat la volanul alteia.

„B de la Bianca”, a scris fosta soție a lui Victor Slav în dreptul unei imagini în care apare sigla autoturismului marca Bentley. Potrivit revistei viva.ro, mașina ar fi un cadou de la iubitul ei, Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, omul de afaceri nu a achitat întreaga sumă, ci doar o parte. Partenerul Biancăi Drăgușanu ar fi scos din buzunar 150.000 de euro, restul de bani fiind plătiți de fosta moderatoare tv.

Bianca Drăgușanu, despre cadouri, pasiuni și bijuterii

Bianca Drăgușanu a declarat în repetate rânduri că face shopping zilnic pentru că investește în starea sa de bine. Blondina crede că ar fi plăcut să primească mai multe atenții de la partenerul de viață, însă de cele mai multe ori își cumpără singură cadouri.

ADVERTISEMENT

„Frumos ar fi să le primești pentru că femeile ar trebui să primească flori și bijuterii, dar, din principiu, pentru că sunt imaginea acestui brand, mi le-am cumpărat singură, de la prietena mea, care este și patroana acestui magazin.

Mi le-am făcut custom made (n.r.: la comandă) și mi le-am cumpărat singură. Acum nu știu dacă o fi rău sau o fi bine. Acasă am o întreagă colecție de pantofi, ceea ce nu cred că e neapărat o investiție bună!

ADVERTISEMENT

Era mai inteligent să am bijuterii pentru că le poți valorifica oricând. Pantofii și gențile, nu prea”, a mărturisit la un moment dat Bianca Drăgușanu despre felul în care își cheltuie banii, scrie libertatea.ro.

ADVERTISEMENT