Life

Ce mesaj a transmis mama Geta după ce Carmen de la Sălciua a amenințat că o dă în judecată: „Prea târziu”

Ce mesaj a transmis mama Geta după ce Carmen de la Sălciua a amenințat-o că o dă în judecată. Mama lui Culiță Sterp a fost clară pe rețelele de socializare.
21.10.2022 | 18:26
Ce mesaj a transmis mama Geta dupa ce Carmen de la Salciua a amenintat ca o da in judecata Prea tarziu
Ce mesaj a transmis mama Geta după ce Carmen de la Sălciua a amenințat că o dă în judecată. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și captură Youtube
ADVERTISEMENT

Mama Geta a transmis primul mesaj după ce Carmen de la Sălciua a declarat că o să o dea în judecată.

Ce mesaj a transmis mama Geta după ce Carmen de la Sălciua a amenințat că o dă în judecată

Astfel, mama fraților Sterp a postat mai multe mesaje pe rețelele de socializare și acum s-a folosit de niște imagini cu citate inspiraționale pentru a arăta ce simte, de fapt, față de scandalul cu Carmen de la Sălciua, după ce cântăreață a amenințat că o va da în judecată.

ADVERTISEMENT

În primul mesaj publicat de aceasta pe rețelele de socializare, mama Geta a vorbit despre felul oamenilor de a căuta anumite lucruri, inclusiv unele persoane, atunci când este prea târziu.

„Căutăm soarele atunci când sunt nori, căutăm sănătatea atunci când pierdem, căutăm tinerețea atunci când îmbătrânim, căutăm oamenii atunci când nu mai avem nimic, dar căutăm prea târziu…”, a fost primul mesaj postat de mama Geta în mediul online.

ADVERTISEMENT

Al doilea mesaj publicat de mama Geta pe rețelele de socializare care pare să aibă o legătură cu fosta ei noră, Carmen de la Sălciua, a fost că trebuie să stea departe de oamenii care nu recunosc că au greșit.

„Stai departe de oamenii care nu recunosc niciodată că au greșit și care te fac să simți că este vina ta”, a fost al doilea mesaj pe care mama Geta l-a postat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Mama Geta spunea că artista de muzică de petrecere l-a înșelat de multe ori pe Culiță Sterp, dar inclusiv cântărețul nu i-a fost fidel artistei în timpul relației lor. Carmen de la Sălciua a negat toate aceste informații.

Carmen de la Sălciua vrea să o dea în judecată pe mama Geta

Pentru un interviu pentru Fanatik, Carmen de la Sălciua a mărturisit că este sătulă de toate afirmațiile care se fac despre ea și a susținut că multe dintre ele sunt doar minciuni, după ce Culiță Sterp a vorbit despre relația lor în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță și mama Geta a făcut și ea declarații pe marginea acestui subiect.

ADVERTISEMENT

Astfel, cântăreața a amenințat că mai are doar o soluție: să îi dea în judecată pe cei din familia Sterp.

„Să vă spun sincer, singura soluție este să acționez legal. Efectiv nu știu ce să mai fac pentru a se încheia totul.(…) Sunt deja sătulă până peste cap de declarațiile pe care le face.

Cele mai multe sunt minciuni. Că se spun despre mine lucruri, sunt deja obișnuită. Dar eu am o mamă, am o soră”, a povestit cântăreața pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT