Life

Ce mesaj i-a transmis Alex Delea de la Survivor lui Emil Rengle după ce dansatorul a mărturisit că îl place: „Îl fac să mă placă și mai mult”

Emil Rengle a mărturisit la un moment dat că marele câștigător Survivor România, Alex Delea, îl atrage, iar acum a venit rândul barmanului din Constanța să îi dea un răspuns.
09.07.2022 | 22:25
Ce mesaj ia transmis Alex Delea de la Survivor lui Emil Rengle dupa ce dansatorul a marturisit ca il place Il fac sa ma placa si mai mult
Alex Delea a comentat declarațiile făcute de Emil Rengle despre el. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Delea a ajuns la Neversea, acolo unde s-au adunat mai mulți foști concurenți de la Survivor România, la corturile celor de la PRO TV.

Alex Delea i-a răspuns lui Emil Rengle: „Îl fac să mă placă și mai mult”

Câștigătorul reality-show-ului a vorbit din nou despre experiența din Republica Dominicană, însă ce a atras atenția de data aceasta a fost mesajul pe care i l-a transmis lui Rengle. Coregraful zisese că Delea e noul său crush.

ADVERTISEMENT

În stilul său caracteristic, Delea a oferit un răspuns astfel încât să nu îl jignească pe Rengle, despre care se știe că îi plac și bărbații. Blondinul a mărturisit că el, de obicei, atunci când află că e plăcut de cineva va face acea persoană să îl placă și mai tare.

„Bineînțeles că nu (n.r.: nu împărtășește aceleași sentimente pe care le-a declarat Rengle). Mie oricum îmi place. Îmi place foarte mult de el, de toată lumea. Nu am nicio problemă, nu pot.

ADVERTISEMENT

Vin dintr-un loc în care veneau o mulțime de băieți la bar… Și îmi spuneau ‘Bă, eu te iubesc. Sunt îndrăgostit de tine’ și le ziceam ‘Foarte bine! Hai să bem ceva’.

Nu e nicio problemă. Sunt fericit cu toată lumea. Dacă știu că îi place cuiva de mine, eu îl fac să mă placă și mai mult. Așa îmi place mie”, a declarat Alex Delea pentru CANCAN.RO.

ADVERTISEMENT

Marele învingător de la Survivor România, prezent peste tot

Câștigătorul Survivor România are tot mai mare priză la public, popularitatea lui explodând de-a dreptul după participarea în concursul de la PRO TV.

Delea este invitat în tot mai multe emisiuni și evenimente. Dacă de curând a ajuns la Neversea, nu mai departe de ieri, acesta a fost prezent la deschiderea unui restaurant de fițe din Capitală, unde au fost chemate mai multe vedete.

ADVERTISEMENT

Delea le-a și arătat invitaților, la barul restaurantului respectiv, ce skill-uri își mai amintește din perioada în care făcea cocktailuri în Barcelona. Cei care l-au văzut live au fost impresionați de îndemânarea sa.

ADVERTISEMENT