Life

Ce meserii aveau părinții celebrei Andreea Marin. Mama vedetei a avut un final tragic

Pe Andreea Marin o știm cu toții însă câte persoane știu câte ceva despre părinții vedetei? Mama acesteia a avut un final tragic.
29.08.2023 | 18:42
Ce meserii aveau parintii celebrei Andreea Marin Mama vedetei a avut un final tragic
Ce meserii aveau părinții celebrei Andreea Marin. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate vedete din România. S-a dovedit a fi o femeie puternică în ciuda tuturor dificultăților prin care a trecut, iar acum se declară în sfârșit liniștită.

Ce meserii aveau părinții celebrei Andreea Marin

Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu. Totodată, vedeta se ocupă și de creșterea fiicei sale, Violeta, pe care o are în urma căsniciei cu Ștefan Bănică Jr. Sunt însă unele amănunte din viața sa despre care nu s-a vorbit prea mult.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, părinții Andreei Marin sunt cei care au format-o și care au făcut-o femeia de astăzi. Deși cei doi lucrau în domenii complet diferite față de ce a făcut vedeta până acum, asta nu a fost piedică.

Într-un interviu acordat la un moment dat, Andreea Marin a vorbit despre părinții ei. Mama sa era inginer de mecanică. Femeia era însă și o fire extrem de romantică, care, din când în când, mai scria poezii.

ADVERTISEMENT

A iubit viața, spune vedeta și chiar și înainte să moară a râs cu lacrimi. Cât despre tatăl vedetei, Andreea Marin îl descrie ca fiind un om puternic. Și el era inginer, însă în construcții. Era o persoană creativă, a mai dezvăluit ea.

Vedeta a luat de la ei cele mai frumoase calități

De asemenea, tot el era cel care îi cumpăra cărți de poezie și de proză pe care le citea la lumina lumânărilor. Iar toate aceste lucruri nu le va uita niciodată, după cum povestește chiar vedeta.

ADVERTISEMENT

„Mama era inginer de mecanică fină și în egală măsură un om foarte sensibil, romantic. Scria poezie, scria foarte frumos. Râdea. Cu o zi înainte să se stingă a râs cu lacrimi. Iubea viața. Am moștenit de la ea și de la tata această dragoste necondiționată. Iubim viața chiar dacă ea ne joacă feste uneori.

Tatăl meu, un om foarte puternic sau cel puțin aceasta era impresia pe care ne-o dădea tuturor, ne bazam pe el. Un om de cuvânt, un profesionist, el era inginer constructor și un om foarte creativ în egală măsură cu o fire romantică.

ADVERTISEMENT

Pe vremea lui Ceaușescu, pe sub mână, de la librăria din orașul nostru mic lua cărți de poezie de proză și citea la lumina lumânării pentru că regimul ne priva de lumina electrică. Citea poeziile romantice, el le citea noi le ascultam. Era foarte priceput și cred că asta l-a legat de mama. Această fire caldă, sensibilă, deși el era și un bărbat puternic în același timp”, a mărturisit Andreea Marin.

Drama trăită de Andreea Marin

Menționăm faptul că părinții Andreei Marin s-au stins din viață în urmă cu ceva timp. Mama vedetei a avut însă parte de un final tragic. Femeia s-a stins din viață la doar 36 de ani, într-un accident rutier teribil.

S-a întâmplat în anul 1984. La acel moment, Andreea Marin se afla în concediu alături de părinții și de sora ei pe litoralul românesc. O vreme ciudată începuse atunci, iar la o intersecție dificilă, un autobuz a lovit mașina în care vedeta se afla.

Andreea Marin a fost cel mai puțin rănită în acea tragedie. Mama sa însă, s-a stins din viață. Chiar și atunci însă, ea a sărit peste fiicele sale în spate pentru a le apăra. Tatăl vedetei fusese proiectat în afara mașinii, însă a scăpat cu viață. Bărbatul a murit în urmă cu aproape opt ani de zile, din cauza unui infarct.

ADVERTISEMENT