Life

Ce note au luat vedetele la Evaluarea Națională? Nicole Cherry a dovedit că e și frumoasă, dar și isteață

Rezultatele de la Evaluarea Națională au fost afișate pentru toți elevii care au suținut examenul anul acesta, dar care sunt punctajele primite de vedetele autohtone?
23.06.2022 | 11:46
Ce note au luat vedetele la Evaluarea Nationala Nicole Cherry a dovedit ca e si frumoasa dar si isteata
Ce note au luat vedetele la Evaluarea Națională. Nicole Cherry, rezultate foarte bune. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vă întrebați ce note au luat artiștii sau actorii la acest examen? Ei bine, FANATIK vă spune care au fost rezultatele lor, dar și cine s-a descurcat foarte bine. Nicole Cherry și Radu Ștefan Bănică se numără printre „premianți”.

Evaluarea Națională, în rândul vedetelor autohtone. Nicole Cherry, rezultate foarte bune

Nicole Cherry a demonstrat că nu este numai o tânără frumoasă, ci și căreia i-a plăcut școala. În anul 2017 vedeta era admisă la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, după ce la Evaluarea Națională a primit note foarte bune.

ADVERTISEMENT

Media finală a cântăreţei în vârstă de 23 de ani a fost la momentul respectiv de 8,25, în timp ce nota de la admiterea la liceu, la proba de aptitudini, a fost 10.

Radu Ștefan, fiul cel mare al lui Ștefan Bănică, a susținut examenul în anul 2016 când a obținut o medie de 8,15. În prezent, este un actor foarte apreciat, care a făcut parte și dintre concurenții show-ului Te cunosc de undeva.

ADVERTISEMENT

Carmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a susținut Evaluarea Națională în urmă cu 9 ani. Cântăreața nu s-a descurcat tocmai bine în 2013 când a obținut nota 5,4 la matematică și 7, 55 la limba și literatura română. Media finală a fost 8.

Fiica cea mică a cântărețului de muzică de petrecere avea să dea examenul câțiva ani mai târziu. Din păcate, Adriana a luat note mai mici decât sora sa, 3,50 la matematică și 6,40 la limba română, media finală fiind 4,95.

ADVERTISEMENT

Ioana Petric, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor, a susținut examenul de încheiere a ciclului gimnalizal în 2004, perioadă în care exista încă denumirea de Capacitate. Media de 9,80 i-a fost de un real ajutor pentru înscrierea la un liceu bun din Cluj-Napoca.

Evaluarea Națională, cu emoții pentru copiii unor vedete

Examenul a fost unul cu emoții și pentru alte persoane publice cu copii. Inoke, fiica lui Cabral, a susținut Evaluarea Națională în anul 2017, când a obținut un rezultat extraordinar, și anume o medie generală de 8,62.

ADVERTISEMENT

La fel de mândru a fost în trecut și Dan Bittman. Patrick, fiul solistului de la Holograf, a avut o medie finală de 9,42. Punctajul de la matematică a fost 10, iar cel de la limba și literatura română 8,85.

ADVERTISEMENT