Sport

FCSB – Universitatea Craiova pe Ghencea? Veste proastă pentru Gigi Becali. Exclusiv

FCSB - Universitatea Craiova, în Ghencea? Decizia luată de CSA Steaua București. Ce se întâmplă cu meciurile echipei de rugby.
19.08.2023 | 11:01
FCSB  Universitatea Craiova pe Ghencea Veste proasta pentru Gigi Becali Exclusiv
FCSB - Universitatea Craiova se joacă pe data de 2 septembrie. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
19-08-2023
08:14

De ce Steaua - U Cluj nu s-a jucat pe stadionul „Steaua”

FANATIK a aflat că stadionul Ghencea se află în mentenanță după meciurile FCSB-ului, motiv pentru care vicecampioana a luat decizia să mute partida cu Poli Iași pe Arena Națională.

Se pare că acesta a fost și motivul pentru care partida de rugby dintre Steaua și Universitatea Cluj a fost mutată de pe Arena Centrală, pe terenul din Complexul Ghencea. 

Din informațiile FANATIK, echipa de rugby ar putea reveni pe stadionul „Steaua” la următoarele partide. Sunt șanse mari ca „militarii” să joace partida cu CSM Constanța pe arena principală, pe data de 2 septembrie.

FCSB va juca în aceeași zi cu Universitatea Craiova, iar în acest caz, singura variantă pentru conducerea vicecampioanei rămâne să programeze derby-ul pe stadionul „Arcul de Triumf”. 

FCSB se întoarce pe Arena Națională la meciul cu Poli Iași, însă vicecampioana României nu știe încă unde va disputa derby-ul cu Universitatea Craiova. Ghencea ar putea fi din nou o variantă.

FCSB va juca în Ghencea derby-ul cu Universitatea Craiova? Decizia luată de CSA Steaua București

CSA Steaua București a luat decizia să programeze meciul cu Universitatea Cluj din Liga Națională de Rugby pe terenul 6 din complex, nu pe stadionul Ghencea, așa cum s-a obișnuit în alte rânduri.

ADVERTISEMENT

Dacă decizia „militarilor” va fi aceeași și la meciul cu CSM Constanța de pe data de 2 septembrie, FCSB ar putea face cerere pentru a disputa meciul cu Universitatea Craiova pe arena „Steaua”.

Varianta este una realistă, ținând cont că Arena Națională este din nou ocupată din cauza East European Comic Con, un festival pentru pasionații de benzi desenate, jocuri video și seriale TV.

ADVERTISEMENT

FCSB a făcut deja presiune la CSA Steaua: „Ce rugby, bă? Imediat trimitem la Guvern că vine meciul cu Craiova”

Gigi Becali i-a amenințat deja pe cei din conducerea MApN-ului și CSA Steaua București și face presiuni să fie lăsat să joace în „Templu” meciul cu U Craiova: „45.000 – 47.000 de euro am plătit pentru stadionul din Ghencea, chirie. Ce rugby, bă? Imediat trimitem la Guvern că vine meciul cu Craiova.

Păi ce, nu aveți teren de rugby? Îl jucați pe terenul de fotbal? Ăștia nu se învață minte. O să-i dea afară pe toți de acolo. Nu știu de ce fac așa, până la urmă o să se aleagă cu dosare penale. 

ADVERTISEMENT

Ai teren de rugby, joacă rugby acolo. Jucăm și următorul meci pe Ghencea, 100%. Vine meciul, trimitem la Guvern hârtie”, a fost discursul dur al patronului FCSB.

Cum arată programul echipei de rugby a Stelei

19 august: Steaua – CSU ELBI Cluj 
26 august: CSM Galați – Steaua 
2 septembrie: Steaua – CSM Constanța 
16 septembrie: CSM Bucovina Suceava – Steaua 
30 septembrie: CSU ELBI Cluj – Steaua 
7 octombrie: Steaua – CSM Galați 
18 noiembrie: CSM Constanța – Steaua 
25 noiembrie: Steaua – CSM Bucovina Suceava

ADVERTISEMENT

Fanii Stelei au cerut ca toate meciurile echipei de rugby să fie programate pe stadionul „Ghencea”: „Meciurile trebuie să fie programate pe terenul central, știm noi de ce”, „Să se joace pe Stadionul Steaua, să puteți refuza FCSB fără discuții”, „Să rezervați Stadionul Steaua pentru meciul din 2 septembrie!”, Meciurile de rugby, obligatoriu pe Stadionul Steaua!”, au fost doar câteva din mesajele ultrașilor de la Peluza Sud.

Mihai Stoica mizează de asemenea pe faptul că FCSB va juca în Ghencea cu oltenii: „Noi nu vom juca cu Craiova lui Rotaru pe Arena Națională, pentru că este o chestie, Comic, ceva cu tarabe. În week-end-ul acela, CSA Steaua joacă în deplasare, la Șelimbăr. Va fi bine”, a spus managerul general al FCSB, la Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT