Sport

Ce nu s-a văzut în vestiarul lui Real Madrid după ce a umilit-o pe Barcelona. Carlo Ancelotti, în delir: „V-am mințit!”. Video

Imagini memorabile din vestiar cu jucătorii lui Real Madrid după victoria cu Barcelona, scor 4-0 în returul din semifinalele Cupei Spaniei.
06.04.2023 | 15:25
Ce nu sa vazut in vestiarul lui Real Madrid dupa ce a umilito pe Barcelona Carlo Ancelotti in delir Vam mintit Video
Jucătorii lui Real Madrid au declanșat fiesta în vestiar la finalul victoriei cu Barcelona. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Real Madrid a întors soarta calificării în finala Cupei Spaniei chiar pe Camp Nou. „Galacticii” au câștigat categoric, scor 4-0 returul cu Barcelona și vor lupta pentru trofeu cu Osasuna. La finalul meciului, jucătorii campioanei Europei au declanșat fiesta în vestiar.

Jucătorii lui Real Madrid au declanșat fiesta în vestiar după victoria cu Barcelona

Avantajul de un gol al Barcelonei după meciul tur de pe Santiago Bernabeu a fost spulberat de Real Madrid. Vinicius a deschis scorul în prelungirile primei reprize, iar Karim Benzema a perforat poarta „catalanilor” de trei ori până la final.

ADVERTISEMENT

Departe în spatele Barcelonei în La Liga, Real Madrid rămâne cu șanse la câștigarea trofeului din Cupa Spaniei, însă se află în cărți și pentru apărarea trofeului în Liga Campionilor. Finala din Copa del Rey cu Osasuna este programată pe 6 mai la Sevilla.

Jucătorii lui Real Madrid au declanșat petrecerea la vestiar după un discurs ținut de Carlo Ancelotti. „Galacticii” au eliberat toată tensiunea cumulată, au cântat și au dansat cu Benzema și Vinicius în prim-plan.

ADVERTISEMENT

Carlo Ancelotti le-a dat o zi liberă jucătorilor după victoria cu Barcelona

Antonio Rudiger, Eder Militao, Vinicius și Luka Modric au dansat într-o manieră similară, iar momentul a fost savurat de colegii aflați în vestiar. Carlo Ancelotti a ținut un discurs de aproximativ un minut în fața „galacticilor”, iar la final a anunțat că le va da o zi liberă.

Vestea venită de la antrenorul italian i-a entuziasmat pe jucătorii de pe Santiago Bernabeu. „Sunt foarte mândru, am făcut o partidă uriașă. Este o mândrie imensă pentru noi, toți. În primul rând, felicitări. În al doilea rând, v-am mințit, nu a fost o finală.

ADVERTISEMENT

A fost o semifinală, urmează să jucăm finala. În al treilea rând, zi liberă mâine”, a spus Carlo Ancelotti. Pentru Real Madrid urmează duelul cu Villarreal din La Liga, sâmbătă, 8 aprilie, ora 22:00.

Vinicius Jr. a fost pus la zid de Araujo, fundașul Barcelonei

Ronald Araujo, fundașul dreapta al celor de la Barcelona, a cedat nervos la finalul partidei Barcelona – Real Madrid, scor 0-4. Internaținalul uruguayan a pus la zid atitudinea lui Vincius Jr., care „gesticulează atât de mult la adresa spectatorilor și a celorlalți jucători”.

ADVERTISEMENT

„Vreau întotdeauna să-mi respect toți rivalii, dar astăzi m-am enervat puțin când am văzut că Vinicius gesticulează atât de mult la adresa spectatorilor și a celorlalți jucători. Dacă Vinicius s-ar dedica doar fotbalului, ar fi un jucător mai bun. Este un jucător foarte bun, dar ar trebui să se concentreze doar pe fotbal.

Astăzi a vorbit foarte mult, s-a certat cu coechipierii mei și spiritele s-au încins. Repet, m-am încins puțin când am văzut reacțiile lui, dar asta e, așa e în fotbal. Este o înfrângere greu de digerat, pentru că este în fața marii rivale. Dar eu prefer să rămân optimist, ne gândim la meciul din La Liga”, a declarat Ronald Araujo, potrivit Marca.

ADVERTISEMENT