Sport

Benzema şi Vinicius au strălucit în El Clasico, Lewandowski a fost corigentul! Notele după Barcelona – Real Madrid 0-4

Karim Benzema şi Vinicius Jr. au avut o prestaţie de excepţie în Barcelona - Real Madrid 0-4. Cum arată notele după El Clasico.
06.04.2023 | 00:58
Benzema si Vinicius au stralucit in El Clasico Lewandowski a fost corigentul Notele dupa Barcelona  Real Madrid 04
Benzema şi Vinicius au strălucit în El Clasico, Lewandowski a fost corigentul! Notele după Barcelona - Real Madrid 0-4
ADVERTISEMENT

Real Madrid a făcut legea pe Camp Nou în a doua manşă a semifinalelor din Cupa Regelui. Barcelona a fost umilită cu 0-4 de marea rivală, dar rămâne cu şansa uriaşă de a câştiga campionatul şi cu Supercupa Spaniei.

Benzema şi Vinicius au strălucit în El Clasico, Lewandowski a fost corigentul!

Karim Benzema şi Vinicius Jr. au strălucit în returul cu Barcelona, iar prestaţiile stelare ale celor doi s-au regăsit şi în notele de după El Clasico. Cei doi atacanţi de la Real Madrid au fost în galaxia lor la acest meci.

ADVERTISEMENT

Karim Benzema a înscris un hattrick şi a dat pasa decisivă la golul lui Vinicius Jr., cu care brazilianul a deschis scorul. Atacantul francez a primit nota 9.4 pentru prestaţia stelară din confruntarea cu Barcelona. Este a doua triplă a lui Benzema într-o săptămână.

Vinicius Jr. a marcat primul gol, a scos un penalty şi a dat o pasă decisivă la golul de 4-0 marcat de Karim Benzema. Brazilianul a fost notat cu 9.1 pentru prestaţie, cei doi fiind deasupra tuturor ca prestaţie.

ADVERTISEMENT

Curtois şi Camavinga, prestaţii excelente pentru Real Madrid

Thibaut Courtois a fost notat cu 8,1, în timp ce Eduardo Camavinga a avut o prestaţie excelentă pe postul de fundaş stânga, fiind notat cu 7.8, în condiţiile în care nu a evoluat pe postul său de bază. Dar, francezul a avut câteva intervenţii defensive excelente.

Cele mai mari note în Barcelona – Real Madrid 0-4: 

  1. Karim Benzema – 9.4
  2. Vinicius Jr. – 9.1
  3. Thibaut Courtois – 8.1
  4. Eduardo Camavinga – 7.8

De cealaltă parte, cel mai bun om al Barcelonei a fost Rafinha, notat cu 6.8. Catalanii au ţinut aproape de rivali în prima repriză, deschiderea scorului venind în prelungirile primei reprize. Dar, în partea secundă nu au existat.

ADVERTISEMENT

Robert Lewandowski a fost unul dintre repetenţii catalanilor cu 6.4, doar linia de fund şi portarul Ter Stegen având o notă mai mică, 6.0. Pentru Barcelona a fost un ultim “El Clasico” de coşmar în acest sezon.

Cele mai mici note în Barcelona – Real Madrid 0-4: 

  1. Marc Andre Ter Stegen – 6.0
  2. Ronald Araujo – 6.1
  3. Alejandro Balde – 6.1
  4. Robert Lewandowski – 6.4
ADVERTISEMENT

Real Madrid a stopat o serie de trei victorii la rând ale catalanilor

Catalanii veneau după trei victorii consecutive în faţa rivalei din Madrid. Barcelona a câştigat Supercupa Spaniei după 3-1 în finală cu Real, a încheiat socotelile la titlu după 2-1 şi si catalanii sperau să elimine rivala şi din Cupa Regelui, mai ales după 1-0 pe Bernabeu, în tur.

Real Madrid are şansa să câştige Cupa Regelui după o pauză de nouă ani. “Galacticii” pornesc mari favoriţi în ultimul act, împotriva celor de la Osasuna. Ultima dată, Real Madrid a câştigat Cupa în 2014, după o finală cu Barcelona, 2-1.

ADVERTISEMENT