Life

Ce nume are Nicole Cherry, după căsătoria cu Florin Popa. Cântăreața a explicat alegerea

Nicole Cherry și iubitul ei, Florin Popa, s-au căsătorit civil pe 19 mai 2022, fanii fiind curioși să afle cum o cheamă pe artistă în momentul de față.
16.06.2022 | 11:12
Ce nume are Nicole Cherry dupa casatoria cu Florin Popa Cantareata a explicat alegerea
Cum o cheamă pe Nicole Cherry după ceremonia cu Florin Popa. Decizia luată de cântăreață. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântăreața a spus ce nume are după cununia civilă cu partenerul de viață, alături de care are o fetiță. Frumoasa brunetă a explicat alegerea făcută, mărturisind că s-a gândit foarte bine la decizia luată în urmă cu circa o lună.

Cum o cheamă pe Nicole Cherry după ceremonia cu Florin Popa. Decizia luată de cântăreață

Nicole Cherry a spus cum o cheamă acum. La aproximativ o lună de când a ajuns în fața ofițerului de stare civilă cu partenerul de viață, Florin Popa, vedeta a dezvăluit care este numele pe care-l are în buletin.

ADVERTISEMENT

Tânăra, născută ca Nicoleta Ghinea, a renunțat la numele de familie pentru a-l prelua pe cel al soțului. Cântăreața consideră că alegerea a fost înțeleapă prin prisma faptului că formează o familie și au un copil împreună.

Mai mult decât atât, vedeta a mai sublinat faptul că această hotărâre nu o afectează deloc în carieră pentru că numele de scenă nu a avut niciodată legătură cu cel din buletin.

ADVERTISEMENT

„Da, ca să fie totul în regulă. La mine numele de scenă chiar nu avea nicio legătură cu numele real, tocmai de aceea am zis să iau numele lui, așa e frumos”, a dezvăluit Nicole Cherry într-un interviu recent, notează spynews.ro.

Nicole Cherry, nuntă și botez în aceeași zi

Nicole Cherry a avut parte de două evenimente importante luna trecută. În aceeași zi, pe 19 mai 2022, semna actele de căsătorie cu Florin Popa și o creștina pe fetița lor, Anastasia. Micuța este un copil foarte dorit.

ADVERTISEMENT

„Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil. Probabil anul viitor vom face nunta. Nu vreau să grăbesc lucrurile”, a declara vedeta pentru ciao.ro.

Cântăreața urmează să ajungă și în fața altarului, dorindu-și să îmbrace rochia de mireasă. Cel mai probabil ceremonia va avea loc anul viitor, în momentul de față nefiind concentrată pe acest plan personal.

ADVERTISEMENT