Life

Ce obicei au Valentina Pelinel și Cristi Borcea: ”Îmi place tot timpul să testez produse noi”

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de ani buni, frumoasa blondină dezvăluind care sunt lucrurile pe care le au în comun. Despre ce este vorba.
20.06.2022 | 08:44
Ce obicei au Valentina Pelinel si Cristi Borcea Imi place tot timpul sa testez produse noi
Ce ritual au Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Blondina este adepta tratamentelor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Modelul și omul de afaceri sunt concentrați pe felul în care arată, vedeta precizând că are un ritual de la care nu se abate. Din fericire, acesta îi este împărtășit și de partenerul de viață, alături de care are trei copii.

Ce ritual au Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Blondina este adepta tratamentelor

Valentina Pelinel nu obișnuiește să se machieze atunci când merge la plajă, chiar dacă este o femeie foarte îngrijită. Modelul recunoaște că are multe tratamente pe care le face împreună cu soțul ei, Cristi Borcea.

ADVERTISEMENT

„Dacă sunt într-o vacanță vara, înot. Mă mai machiez, dar puțin, natural. Spre exemplu, la soare când e cald la plajă nu te machiezi. Asta ar fi culmea. Îmi place să mă îngrijesc, îmi place tot timpul să testez produse noi, mai îmi pun câte o mască acasă.

De fapt, îmi pun împreună cu soțul că și el e foarte îngrijit. Deci, am partener de cosmetică acasă. Îmi place să încerc mereu produse noi care apar, tratamente. Nu mi-e teamă și dacă nu încerci, nu știi ce funcționează pentru tine.

ADVERTISEMENT

Dacă mănânci aiurea și nu faci sport, poți să faci toate tratamentele din lume că nu iese nimic”, a spus blondina în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Valentina Pelinel, despre relația cu Cristi Borcea și cei 3 copii

Valentina Pelinel a vorbit în urmă cu ceva vreme și despre relația pe care o are Cristi Borcea cu cei trei copii, dar și cu se înțeleg aceștia cu frații mai mari. Fostul model se consideră o femeie fericită și împlinită.

ADVERTISEMENT

„Amândoi suntem indulgenți și sensibili la ei, dar Cristi nu prea știe că le spună Nu. E foarte sensibil la copii. Îi place așa să le ofere totul și uneori trebuie să le mai punem limite.

Se joacă cu ei, îi place, se distrează cu ei. Nu s-a întâmplat să rămână singur cu toți trei pentru că avem ajutoare, dar au fost momente… Sunt într-o relație foarte bună cu ceilalți frați”, a mai spus vedeta în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

În luna septembrie Valentina Pelinel și Cristi Borcea aniversează 4 ani de la cununie și spun că formează o familie completă. În prezent, nu se mai gândesc să aducă pe lume încă un copil.

ADVERTISEMENT