Simona Halep obișnuia să mănânce același lucru acum câțiva ani, înainte de o victorie importantă, atunci când s-a impus în timpul turneului de la Montreal. Jucătoarea de tenis consuma același desert în fiecare seară.
În urmă cu șase ani, după victoria de la Montreal, 7-5, 6-3 în finală în compania lui Madison Keys, Simona Halep a dezvăluit dieta pe care a ținut-o în acea perioadă.
Sportiva obișnuia să mănânce cheesecake în fiecare seară, un desert care ar fi ajutat-o “să se simtă mai bine”.
În plus, timp de zece zile, fostul lider WTA a avut același mic dejun la hotel, lucru valabil și pentru prânz și cină. A mâncat zilnic paste cu pui la prânz, iar seara pește, pe care nu îl consumă, de obicei.
“Am avut acelaşi mic dejun timp de zece zile la hotel. Ouă jumări şi un croissant cu ciocolată. La prânz, paste cu pui – foarte plictisitor.
Seara, am avut peşte, pe care nu-l mănânc în mod normal, dar în această săptămână l-am avut în fiecare zi.
Cheesecake la desert în fiecare seară şi a mers destul de bine. Am avut desert în fiecare zi, nu mi-a lipsit. Mă face să mă simt mai bine.”, povestea Simona Halep atunci, notează digisport.ro.
În alte interviuri oferite de-a lungul timpului, sportiva a declarat că pastele sunt preferatele ei și că îi place foarte mult înghețata, mai scrie sursa menționată.
După ce a fost eliminată în semifinalele de la Wimbledon, cu scorul 3-6, 3-6, de către Elena Rybakina, sportiva a plecat într-o vacanță de lux în Grecia, alături de Toni Iuruc și de prietenii lor.
Jucătoarea de tenis se află pe insula Mykonos, acolo unde se relaxează după turneul Grand Slam.
Simona Halep a publicat mai multe fotografii alături de partenerul ei de viață, dar și de grupul lor de prieteni.
“Îmi reîncarc bateriile!”, a scris Simona Halep în dreptul fotografiilor postate pe conturile sale de socializare.