Sport

Ce părere are soția lui Bourceanu despre noua pasiune a fotbalistului: ”Bătaie de stradă”

Alexandru Bourceanu este proaspăt campion mondial cu România la minifotbal. Soția acestuia, Adina, nu are o părere bună în legătura cu noua sa profesie.
10.11.2023 | 07:20
Ce parere are sotia lui Bourceanu despre noua pasiune a fotbalistului Bataie de strada
Alexandru Bourceanu a castigat Campionatul Mondial de minifotbal cu Romania. foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România a câștigat Campionatul Mondial de minifotbal după un meci pe viață și pe moarte cu selecționata Kazahstanului. Tricolorii au reușit să pună mâna pe trofeu după loviturile de departajare. Alexandru Bourceanu a fost om de bază în echipa României.

Bourceanu a suferit numeroase accidentări la minifotbal

“Apreciez că nu s-a implicat în ceea ce înseamnă fotbalul și m-a susținut. Și la Campionatul Mondial m-a susținut, pentru că am avut câteva situații în care nu m-am simțit confortabil cu postura de jucător.

ADVERTISEMENT

Spune că minifotbalul e bătaie de stradă. Eu mereu sunt în dueluri, mi-am rupt mâna, mi-am spart capul… Modul în care joc mă pune în pericol și asta o afectează. Tot timpul a fost lângă mine, acum sunt mai conștient de asta.

Înainte eram mai orientat către rezultat. Au fost foarte multe momente în care am fost deznădăjduit și ea a fost aproape de mine”, a spus Alexandru Bourceanu, la emisiunea Victory Cup, cu Marian Codirlă.

ADVERTISEMENT

Bourceanu, dezamăgit de duelul dintre CSA și FCSB

Fostul jucător al lui Gigi Becali a discutat despre disputa dintre CSA și FCSB. Bourceanu a jucat la FCSB peste 100 de partide și a făcut cuplu în linia mediană cu unul dintre antrenorii lui Gigi Becali, Mihai Pintilii. Bourceanu este fost internațional cu 27 de selecții pentru România.

“E foarte simplu pentru minte. Am jucat la echipa pe care a patronat-o Gigi Becali, nu știu cum se numește echipa aia între 2003 și 2013. După e FCSB, până atunci nu știe nimeni cine este.

ADVERTISEMENT

S-a numit Steaua care nu era Steaua și am jucat la FCSB, la Steaua care nu era Steaua. E aberant ce se întâmplă, e halucinant. Înțeleg că nu este Steaua din 2003, sau de când a preluat-o Gigi Becali.

Înțeleg că din 2013 nu mai este, înțeleg și asta. Înțeleg, ok, a spus instanța. Dar, ce se întâmplă din 2003 până în 2013, că s-a numit Steaua. Am tricouri acasă. Ne uităm la poze și citim bine.

ADVERTISEMENT

Îți arăt un contract pe care scrie clar FC Steaua București. Contractele există, nu știu ce s-a întâmplat. Chiar nu înțeleg ce s-a întâmplat în perioada aia. E tragic și e comic în același timp”, a declarat Alexandru Bourceanu.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2.00 este cota pentru „total goluri: sub 2.5” la meciul FCSB - FC U Craiova 1948