Life

Ce pensie primește, de fapt, Horia Moculescu după o viață pe scenă. Câți bani încasează lunar

Ce pensie încasează lunar Horia Moculescu, după o viață petrecută pe scenă. Câți bani ia după mai bine de 40 de ani de activitate.
06.02.2023 | 08:28
Ce pensie primeste de fapt Horia Moculescu dupa o viata pe scena Cati bani incaseaza lunar
Ce pensie primește, de fapt, Horia Moculescu Foto Captură Pro Tv
ADVERTISEMENT

Ce pensie are Horia Moculescu după ce a petrecut mai bine de 40 de ani pe scenă. Cu câți bani trebuie să se întrețină lunar faimosul compozitor.

Ce pensie primește, de fapt, Horia Moculescu

Horia Moculescu a petrecut o viață pe scenă, dar pensia lui nu este atât de mare cum s-ar aștepta unii.

ADVERTISEMENT

După cei 42 de ani petrecuți pe scenă, Horia Moculescu are o pensie de 2.000 de lei. Totuși, mulți din acești bani se duc pe tratamente și medicamente, pentru că artistul are și probleme de sănătate asociate cu vârsta sa.

Dar Horia Moculescu nu trebuie să trăiască doar cu acești bani, pentru că încă este foarte activ și nu renunță la scenă și la muzică nici la cei 85 de ani ai săi.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Horia Moculescu este chemat în calitate de jurat la diferite concursuri muzicale, iar onorariul său poate fi unul destul de consistent, de circa 1.000 de euro, dar sumele pot fi și mai mici, în funcție de complexitatea acestora.

Astfel, Horia Moculescu poate primi și 300 de euro pentru a fi jurat într-o emisiune.

Probleme de sănătate pentru Horia Moculescu. Dă banii pe tratamente

Horia Moculescu are unele probleme de sănătate, dar este foarte optimist și spunea că tratamentul de la Ana Aslan l-a făcut să fie un om sănătos din nou.

ADVERTISEMENT

„La 85 de ani, un om responsabil se mai gândește că trebuie să își facă și niște reparații.

Eu îmi fac revizia așa cum am făcut și cu mașina asta săraca pe care o am de 17 ani, când trebuia așa cum scrie în carte. Și așa scrie în carte că la 85 de ani mai faci câte o revizie”, a spus Horia Moculescu, la emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

Artistul a decis să renunțe la fumat la vârsta de 65 de ani, după ce a fumat până atunci, totul pentru că întâmpina probleme de sănătate din cauza acestui viciu pe care îl au mulți români.

ADVERTISEMENT
Tags: